Af - 07/07-16 22:07

Utro kvinde blærede sig med affære på Shell-tank: Så fik manden denne Facebook-beskedUtro kvinde blærede sig med affære på Shell-tank: Så fik manden denne Facebook-besked

"David, hvis din kone..."

storybild

Her ses Stewie, der ikke ville sidde en utro kvindes bedrag overhørig. (Billede: Privatfoto)

En 22-årig mand overhørte en fremmed kvinde blære sig med, hvordan hun bedrog sin mand, og tog sagen i egen på Facebook.

Det skriver engelske Sun.

I køen til kaffeautomaten på en Shell-tank i Storbritannien overhørte Stevie Wilcock onsdag en samtale, der ansporede ham til at forsøge at advare kvindens mand igennem Facebook.

- David. Hvis din kæreste/hustru i midt-40'erne tog på arbejde i morges iført et sort skørt, sorte tights og lyseblå bluse. Hun fortalte dig, at hun skulle sidde i møde hele dagen, sådan begynder Stewies besked, der siden onsdag har trukket mere end 6,700 delinger og 16.000 likes på Facebook.

Fandt ud af kæresten var utro - tog hævn med Mobilepay
Fandt ud af kæresten var utro - tog hævn med Mobilepay

Efterfølgende forklarer han, hvordan kvinden stod sammen med en mand, og at de sammen slog en latter op, da hun havde berettet, hvordan hun havde ført sin husbond bag lyset.

Stevie forklarer, at kvinden kører i en Ford Fiesta, og oplyser endda registreringsnummeret. Hans opfordring til husbonden David var, at han skulle pakke sine ting.

- Jeg slog det op for at give David nys om sin partner. Hun var så åbenlys. Hun fortalte sin elsker, at hun havde løjet om, hvor hun var. Der var også snak om et hotel, det skreg til himlen siger han overfor The Sun.

Utro mand til hustru og elskerinde: Lær at leve med det eller smut
Utro mand til hustru og elskerinde: Lær at leve med det eller smut

Selv om mange af Facebook-brugerne i kommentarfeltet klart er på hanrejen og Stevies side, så er der også enkelte kommentarer, der ikke mener, at det er på sin plads at udstille ægteparrets beskidte vasketøj i offentligheden.

- Måske er David en satan, og hun har brug ømhed. Eller måske har David lyst til at reparere på forholdet, men nu får han ikke chancen på grund af en eller anden spidsborger, der har besluttet sig for at blande sig i Davids privatliv og lade alle kommentere på det, skriver en kritiker.

Derfor har nogle mennesker INGEN trang til at være utro
Derfor har nogle mennesker INGEN trang til at være utro

På trods af de mange delinger, så har Stevie ikke hørt, om David har fået beskeden.

LÆS OGSÅ: Var 'utro' med anden kørelærer: - Nu har du gjort mig rasende!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx