Af Lars Dinesen - 12/10-17 19:50

Mand får penis fanget i skiftenøgle: Så kom de med vinkelsliberenMand får penis fanget i skiftenøgle: Så kom de med vinkelsliberen

Lægerne frygtede, at mandens penis ville dø.

storybild

Modelfoto (Billede: Iris)

En kinesisk mand måtte tirsdag have brandvæsnets hjælp til at få sit lem ud af en skruenøgle, som han havde placeret den i. Det skete på et hospital i Guangzhou-provinsen.

Det skriver Shanghaist.

Lægerne frygtede, at mandens penis ville udvikle tilstanden nekrose, hvor vævet dør. Det havde problemer med at få den nødstedte mands penis fri med de midler, de havde til rådighed på hospitalet, og derfor tilkaldte de brandvæsnet, der havde mere erfaring med at skære i metal. Det var en kamp imod tiden.

Med gnisterne flyvende om ørerne måtte brandfolkene gå meget forsigtigt til værks med en vinkelsliber. Hele affæren tog to timer, men så slap manden også med skrækken.

Historien melder intet om, hvordan mandens penis havnede i værktøjet.

Overraskende nok, så er det ikke første gang, at en kinesisk mand har undervurderet sig selv i forhold størrelsen på hullet i en skruenøgle. I juni måtte et hold af tandlæger træde til for at klare ærterne.

At sidde fast med sin penis i underlige huller er dog ikke udelukkende et kinesisk fænomen. Så sent som i september måtte en tysk mand have hjælp til at komme fri af en vægtskive, som han havde stukket sit vedhæng ind i.

 

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mysterium på Christiania: Hvorfor...
bt.dk
Løkke dropper Vestager
bt.dk
Med ét tweet sendte 20-årig...
bt.dk
Børnehave lukket ned: Én voksen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx