Af Lars Dinesen - 31/08-17 20:56

27-årig revisorstuderende fik udbetalt millioner i fejlstøtte: Gik shop-amok i 73 dage27-årig revisorstuderende fik udbetalt millioner i fejlstøtte: Gik shop-amok i 73 dage

En sydafrikansk kvinde fik ved et uheld udbetalt et beløb, der var 10.000 gange så højt, som det hun skulle have haft. I stedet for at gøre opmærksom på fejlen brugte hun løs af pengene.

storybild

Modelfoto.

Godt 6,85 millioner danske kroner. Det var hvad en 27-årig sydafrikansk studerende fik udbetalt til at dække sin mad. Oprindeligt skulle hun kun have modtaget omkring 685 kroner, men det lod hun sig ikke mærke med, skriver Daily Mail.

I stedet valgte hun at bruge pengene, som hun fik i studenterstøtte, til at købe dyre gaver til sig selv og sine veninder igennem 73 dage, hvor den revisorstuderende skal have skiftet udseende i en næsten Askepot-værdig forvandling. Fra den ene dag til den anden var hun gået almindeligt tøj til designer-antræk og havde fået en spritny iPhone 7 i hånden.

Dertil brugte hun penge på sine venner. Mange penge. Hun holdt surprise-fødselsdagsfester med dyre gaver for sine nærmeste og fløj sit slæng rundt i det store land efter de bedste fester. Imens drak venindegruppen whisky til flere hundrede kroner flasken.

»Hun gik fra sådan en helt almindelig leverpostejsstuderende til en, der førte en ekstravagant livsstil, det virkede som om, at pungen var bundløs, og hun levede det søde liv,« siger en medstuderende ifølge Daily Mail.

»Hun blev meget glamourøs i smukke kjoler med alt der hører til, og vi tænkte, at hun måtte have vundet i lotto,« siger en anden medstuderende.

Lykkerusen og shopping-festen varede dog ikke evigt. Der var ingen lotto-millioner. I en forretning kom en til at se en kvittering, der afslørede, at den 27-årige havde over 6,4 millioner kroner på sin bankkonto. På et tidspunkt blev hun meldt til den myndighed, der udbetalte pengene og havde begået fejlen.

I mellemtiden havde den 27-årige revisorstuderende fyret knap 403.000 danske kroner af. Penge, som man nu kræver, at hun betaler tilbage.

Den 27-årige har efterfølgende angret i offentligheden. Det er er dog ikke sikkert, at hun kan slippe med en undskyldning og en hamper afdragsordning. Eksperter mener, at hun også kan blive tiltalt for tyveri.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx