Af - 22/12-16 16:41

Sær trend: Sådan kæmper kvinder for at få de skarpeste bikini-linjerSær trend: Sådan kæmper kvinder for at få de skarpeste bikini-linjer

I Brasilien er bikini-linjer et skønhedsideal. Derfor er det nu blevet populært at lade sig tape ind i elektrikertape for at få flotte og skarpe bikini-linjer.

Her en guide til, hvordan man bruger tape til soldbadning. Den er på Brasiliansk, men lader sig nok forstå.

I Danmark gør de fleste, hvad de kan, for at undgå bikini-linjer, men i Brasilien er kvinderne vilde med de skarpe linjer - så vilde, at de betaler penge for at blive tapet ind, så de kan få helt perfekte linjer, det skriver Ekstrabladet.

Den 34-årige Erika Romero Martins er ejer af en solbadningsklinik i Rio de Janeiro, hvor kvinderne strømmer til for at få klistret tape på kroppen og så ellers bare ligge og stege i solen.

- For brasilianere er bikini-linjer virkeligt attraktive. Det er blevet en smuk del af vores kultur. Jeg ved, at andre lande ikke bryder sig om tan lines, men vi elsker dem, fortæller Erika ifølge Ekstrabladet.

Klinikken er fyldt op med 30 klienter om dagen, der tilsammen bruger cirka 50 ruller tape.

Udover at blive tapet ind i elektrikertape, bliver kvinderne opvartet af klinikkens assistenter, de bliver skyllet med iskoldt vand, smurt ind i sololie og får servereret drikkevarer.

Erika Romero Martins' solbadningsklinik er en forrygende succes. Hun har fem assistenter og planlægger at sælge hendes ide videre som franchise.

Se en instruktionsvideo i, hvordan man bruger taper sig ind øverst i artiklen. Videoen er på brasiliansk, men idéen er ikke så svær at forstå. TIP: Lad være med at bruge gaffatape.

Glem duckface og strandben: Nu ser alle pigerne sådan ud på Instagram
Glem duckface og strandben: Nu ser alle pigerne sådan ud på Instagram

Ny trend: Crowdfunding skal redde Anholt fra havets bølger
Ny trend: Crowdfunding skal redde Anholt fra havets bølger

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gunnvør om uvenskaber i...
bt.dk
Skiltet gør mig skør: Kommunen taler...
bt.dk
Læserne om Støjbergs...
bt.dk
Mascha om forholdet til sin nye...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx