Af - 07/08-16 12:07; Opdateret: 07/08-16 13:30

Mor deler voldsom video: Her dør min søn i ulykkeMor deler voldsom video: Her dør min søn i ulykke

Voldsomme billeder: En britisk mor, hvis 22-årige søn døde i voldsomt motorcykeluheld, har delt en videooptagelse af sønnens ulykke. Hun håber, andre vil tage ved lære.

Beverley Clarks søn Lewis havde ligesom mange andre unge mænd benzin i blodet og en forkærlighed for at køre på motorcykel.

Men den 30. august sidste år døde den 22-årige unge mand og en anden motorcyklist på tragisk vis i en voldsom motorcykelulykke, der kunne have været undgået.

25-årig motorcyklist dræbt i forsøg på overhaling
25-årig motorcyklist dræbt i forsøg på overhaling

Derfor har den ulykkelige mor nu valgt at dele en videooptagelse af ulykken i håb om, at det vil få andre MC’ere til at tænke sig om en ekstra gang og dermed undgå samme forfærdelige skæbne.

Du kan videoen øverst - Vi skal dog advare mod meget voldsomme billeder!

Lewis Clark var sammen en gruppe venner taget til et motorcykeltræf på den britiske ø Isle of Man. Men under en køretur blev han frontalt påkørt af en tysk motorcyklist.

Det skriver Daily Mail.

Både Lewis Clark og den tyske motorcyklist døde på stedet. Årsagen til den fatale ulykke var ifølge politiet, at den modkørende tysker foretog en farlig overhalingsmanøvre.

Her ses øjeblikket, da 22-årige Lewis Clark bliver frontalt påkørt.

Det resulterede i, at de to mænd kolliderede, og begge deres motorcyklister brød i brand, som det fremgår af videoen øverst.

Motorcyklist dræbt i natlig soloulykke
Motorcyklist dræbt i natlig soloulykke

Ifølge Beverley Clark overholdt hendes søn hastighedsgrænsen, ligesom han heller ikke var påvirket af alkohol eller stoffer.

- Har du nogensinde kørt ned ad en bjergvej, og følt dig fuldstændigt fri - bare dig og din motorcykel?

- Det var hvad min søn Lewis gjorde, da han blev dræbt i en tragisk motorcykelulykke, siger Beverley Clark, der har givet politiet tilladdelse til at offentliggøre en videooptagelse af sønnens alt for tidlige død.

Lewis Clark (på billedet) døde på tragisk vis, da han kolliderede med en modkørende motorcyklist,som ville overhale. Han blev kun 22 år gammel.

En talsmand for færdselspolitiet på Isle of Man appellerer ligeledes til, at man tager ved lære af ulykken.

- Tænk på dine nærmeste som du ville efterlade, næste gang du overvejer at lave en farlig eller uforsigtig manøvre, siger talsmanden.

LÆS OGSÅ: TV: Kvinde fanger flykatastrofe på Snapchat

LÆS OGSÅ: TV: Her bliver scooter mejet ned af flugtbilist i Aarhus

LÆS OGSÅ: TV: Denne video skal alle cyklister se - undgå højresvingsulykker sådan her

LÆS OGSÅ: TV: "Pæne" piger til sprutdrenge: I er usexede

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx