29/09-15 08:53

Dansker får ny blog om madspild på Huffington PostDansker får ny blog om madspild på Huffington Post

Selina Juul fra Stop Spild Af Mad får nu en fast blog om madspild og grøn omstilling på The Huffington Post.

storybild

(Billede: Hjorth Daniel)

Det bliver et udstillingsvindue for danske madspildsløsninger, siger Selina Juul.

Foodculture.dk har mødt Selina Juul til en snak om hendes nye blog på The Huffington Post, hvor hun fremover skal blogge om madspild til mediets 79 mio. månedlige læsere.

- Hvad betyder det for organisationen Stop Spild Af Mad, at du får så stor en kanal at blogge på - bliver fokus til mere internationalt?

Hver anden dansker har mad i fryseren som aldrig bliver spist
Hver anden dansker har mad i fryseren som aldrig bliver spist

- Det er større end stort. The Huffington Post er meget anerkendt USA baseret internationalt medie med 79 mio. unikke læsere hver måned, og det er en stor prestige og ære at blive blogger på The Huffington Post. Mange vil give deres højre arm for at blogge der.

- Forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad var i mange år kendt i udlandet og samarbejder med blandt andet EU og FN, men at få en kommunikationskanal som The Huffington Post vil åbne mange nye internationale døre og muligheder, og jeg tør slet ikke at tænke på, hvad det kan ende med. Jeg er enorm taknemmelig og ydmyg over at have fået denne fantastiske mulighed.

Ny lov: Supermarkeder indfører genial løsning for overskydende mad
Ny lov: Supermarkeder indfører genial løsning for overskydende mad

- Den 2. september blev jeg interviewet til The Huffington Post, og kort efter skrev de til mig, at jeg var mere end egnet til at blive fast blogger om madspild på The Huffington Post. Siden 2010 har jeg produceret over 160 artikler og blogs om madspild i danske og internationale medier, kronikker med fem ministre. Derudover er jeg allerede fast blogger på Jyllands-Posten og Politiken, og lige nu er jeg også på vej til at blive en fast skribent om grøn omstilling på Dagbladet Information. Alt dette arbejde giver gode solide platforme til at sætte fokus sagen.

Ministre i reklamer       vækker debat
Ministre i reklamer vækker debat

Her kan du læse Selina Juuls blog på The Washington Post:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx