Af - 18/08-16 18:08

Homohader: 'Naturkatastrofer er Guds vilje' - nu står hans eget hjem under vandHomohader: 'Naturkatastrofer er Guds vilje' - nu står hans eget hjem under vand

Regnbuefarvet karma har ramt en offentligt erklæret homohadsk amerikaners hjem

storybild

Tony Perkins hus står under vand efter oversvømmelserne i Louisiana, og han måtte sammen med sin familie padle i sikkerhed i en kano. (Billede: privat)

I den amerikanske stat Louisiana har flere mistet livet og tusinder har mistet deres hjem til en voldsom oversvømmelse.

LÆS OGSÅ: Homoseksuelle skjuler deres seksualitet på jobbet

Og mens internettet har set masser af videoer med heltedåder og mennesker der hjælper hinanden i nøden, så er det på ingen måde et kønt syn der præger staten i øjeblikket.

Og dog... Karma har sendt en lille regnbuefarvet solstråle afsted, som vil glæde alle der ikke lider af fordummende homofobi. Det skriver LGBTQ Nation.

LÆS OGSÅ: Homoseksuelle par søger mod de danske storbyer

Oversvømmelserne har nemlig også ramt Tony Perkins, formand for 'Familieforskningsrådet' som er en organisation der blandt andet prædiker budskabet at "homoseksualitet er skadeligt for de der indvilger i det, og for samfundet generelt og kan aldrig anerkendes".

Tony Perkins har for nylig udtalt at naturkatastrofer kommer fra Gud, og nu har formanden, der også er præst altså selv fået 'guds vrede' at smage i sin fugtige kælder.

LÆS OGSÅ: Landsret: Homovielser er ikke i strid med grundloven

Formanden måtte hoppe i en kano sammen med resten af sin familie, og padle væk fra deres hjem, som druknede i det som Tony Perkins selv kaldte for 'en oversvømmelse af bibelske proportioner', da han ringede ind til det radioprogram, han normalt selv er vært på.

LÆS OGSÅ: Borgmester: Aarhus Pride gør vores by til et bedre sted

Han og familien må nu bo seks måneder i en campingvogn, mens deres hjem skal genopbygges.


LÆS OGSÅ: Studie: Ingen forskel på børn af homo eller heteroforældre

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx