Af Finn Bjørvig Hansen - 16/08-17 15:58

Kvinde født uden en vagina: Sådan reagerede kæresten på nyheden om nul sexKvinde født uden en vagina: Sådan reagerede kæresten på nyheden om nul sex

Kaylee Moats fra Arizona, USA, er født uden en vagina. Nu har hendes familie startet en kampagne, der skal skaffe penge til en operation, så hun kan have sex med sin kæreste.

storybild

Kaylee Moats,tv, med sin søster Amanda. (Billede: www.gofundme.com)

Sygdommen hedder Mayer Rokitansky Küster Hauser-syndrom (MRKH), og den betyder, at hun hverken har nogen livmoderhals, livmoder eller en vaginal åbning. Det skriver Daily Mail.

Hendes kæreste, Robbie Limmer, siger at han ikke har nogen problemer med den manglende sex i deres foreløbigt fire måneder lange forhold. Men han har alligevel sat 50 dollar til side hver måned som hjælp til operationen.

Kaylee Moats har brug for 15.000 amerikanske dollar (ca. 95.000 kroner) til at finansiere operationen, og den internetside, som hendes søster har lavet til donationerne, har allerede indsamlet over 10.000 dollar på to måneder.

»Det tog mig omkring en måned at fortælle ham, at jeg havde MRKH. Han var først forvirret, men gav mig også støtte og sagde, at det ikke ændrede på, hvordan han så på mig.«

»Vi kan ikke gøre noget (seksuelt), for jeg har ingen vaginal åbning,« siger hun. »Men jeg ser frem til at få et seksuelt forhold. Jeg er ikke sikker på, om jeg vil vente til mit bryllup, men alene at have den mulighed er meget rart.«

»Jeg er en smule nervøs for at skulle have sex for første gang efter min operation, for jeg er ikke sikker på, om noget går galt, eller om det gør ondt,« siger hun.

Kaylee Moats siger, at det er nødvendigt selv at stå for indsamlingen, for hendes forsikring vil ikke hjælpe. De ser indgrebet som et kosmetisk indgreb.

»Men jeg har alle de kromosomer, en kvinde skal have, så det er ikke en kosmetisk operation,« siger Keylee Moats.

Hendes søster, Amanda, har allerede tilbudt at føde et barn for Kaylee, hvis det viser sig umuligt for hende at få børn.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx