Af JULIE LAURS BUNDGAARD - 01/03-17 13:23; Opdateret: 01/03-17 13:35

Hun mødte sin kærestes drabsmand: Ville bare stille ét enkelt spørgsmålHun mødte sin kærestes drabsmand: Ville bare stille ét enkelt spørgsmål

Lewis Stratford skændtes med sin kæreste over telefonen, da han mistede kontrollen over sin bil og kørte en anden mand ihjel. Nu vil offerets kæreste have svar på ét enkelt spørgsmål.

24-årige Lewis Stratford mistede kontrollen over sin bil og ramte elektroingeniøren Gavin Roberts, på en britisk motorvej, juni sidste år.

Det skriver Mirror.

Den 28-årige Gavin var på vej på arbejde, da uheldet fandt sted. Tre dage senere slukkede lægerne for den respirator, der holdte ham i live, og efterlod hans kæreste Meg Williamson sønderknust.

Skolelærerinde, Meg, fra Swindon, England, bad om at møde den uforsvarlige billist, der kørte hendes kæreste ihjel, så hun kunne stille ham et spørgsmål.

Det følelsesmæssige møde blev filmet og sendt på 'BBC Inside Out South'.

»Hvad skændtes du med din ekskæreste om?,« spørger den 27-årige Meg Williamson i interviewet.

Lewis forklarer, at han havde aftalt med sin daværende kæreste, at hun skulle komme og besøge ham. Da hun pludseligt nægtede, førte det til et stort skænderi, der resulterede i, at han, i vrede, kørte ned for at besøge hende. Det var på den køretur, at uheldet skete.

»Han (Gavin Roberts) var bare på vej på arbejde, jeg har det forfærdeligt med det,« siger Lewis Stratford.

Meg Williamson beskriver til BBC, hvordan det var at se hendes livs kærlighed ligge hjælpeløs på hospitalet, koblet til slanger og skærme. Hun fortæller, hvordan hun sad ved siden af ham og bad for, at han ville vågne - hvordan hun ville have givet alt for at bytte plads med ham.

Da en læge tog den 27-årige lærerinde og resten af familien med ind i et rum og fortalte, at der ikke var mere, de kunne gøre for Gavin, brød hendes verden sammen.

»Jeg kan bare huske, at mine ben faldt sammen. Min mor tog fat i mig og fulgte mig gennem intensivafdelingen, og det føltes ærlig talt som en drøm - jeg følte, jeg så det ske for en anden,« siger Meg.

Efterfølgende fortæller hun, hvordan hun kyssede sin døende kæreste på panden, og fortalte ham, at det var okay at give slip.

Stratford spørger i interviewet Meg Williamson, om hun er sur på ham.

»En smule... men så mange mennesker gør det. Så mange mennesker, men det var en dum fejl. Jeg vil ikke hade dig forevigt, sådan en person er jeg ikke, med tiden vil jeg sikkert også kunne tilgive dig,« svarer den 27-årige kvinde.

24-årige Lewis Stratford har efter ulykken kæmpet med, hvordan folk opfatter ham:

»Jeg accepterer, at jeg er en dum idiot, men jeg er ikke en morder, det er en kommentar, jeg ikke vil acceptere, fordi det var ikke med vilje. Det var ikke min mening at ende hans liv,« siger han.

Lewis Startford skal i retten, hvor han vil modtage en forvaringsdom, for at have erklæret sig skyldig i farlig kørsel, der forårsagede Gavins død.

Han fortæller i udsendelsen, at han ikke har i sinde at køre en bil igen. Nogensinde.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dårlig stemning i X Factor-studiet:...
bt.dk
Her er Danmarks dyreste lejebolig
bt.dk
'X Factor'-favorit mistede sin far:...
bt.dk
Din soveposition bestemmer din hovedpude
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx