Af - 24/03-17 18:49

Kvinde gør klamt fund på restaurant: - Jeg kommer aldrig igenKvinde gør klamt fund på restaurant: - Jeg kommer aldrig igen

Servitricen bekræftede hendes frygt, nu kommer ejeren af restauranten med sin forklaring.

storybild

En amerikansk kvinde hævder at have fundet et sæt tænder i sin mad. Nu forklarer restaurantens ejer, hvad han i virkeligheden mener, at der er tale om.

Det skriver San Antonio Express News.

Det er nok det sidste, man har lyst til at sætte tænderne i. Altså andres tænder. Ikke desto mindre var det netop det, som Courtney Aguilar fandt i sin taco blandt det hakkede kød på det texanske spisested 'El Rincon Mexican Restaurant' i Pflugerville nær storbyen Austin.

Courtney Aguilar forklarer i et Facebook-opslag, at hun henvendte sig til tjeneren for at få bekræftet, at der var tale om tænder. Hertil skal servitricen have nikket og sagt 'mælketænder.'

Kunden lavede et opslag, der på kort tid blev delt tusindvis af gange. Hendes pointe kan helt kort ridses op.

- Jeg kommer aldrig igen.

Her ses opslaget, der efterfølgende er blevet fjernet fra Facebook.

Kødet i tacoen var af typen 'Barbacoa,' der er en caribisk måde at tilberede på, hvor man bruger kød fra oksens hoved. Restaurantens ejer forklarer, at han mener, at der ikke er tale om tænder, men dog stadig noget fra mundregionen. Læber.

Salat fra supermarked kaldt tilbage efter klamt fund
Salat fra supermarked kaldt tilbage efter klamt fund

Ejeren forklarer yderligere, at man har haft en del problem med leverandøren af delikattessen fra Caribien. Derfor har man nu cuttet forbindelsen til Laxson, som underleverandøren hedder.

I en pressemeddelelse forklarer Lawson sin udlægning af sagen

- I ny og næ bliver rester af læberne blandet ind i kindkødet, det er lidt at kende på sine blødt spidsede knuder på indersiden af læben, lyder det fra firmaet, der understreger, at de ikke kender til en maskine, der kan frasortere kindkød og løber fra hinanden.

Restauranten har påtaget sig hele ansvaret for hændelsen.

San Antonio Express-News' madskribent forklarer, at man ofte kan finde rester fra koen i netop barbacoa.

- Sandheden er, at Barbacoa er en harsk omgang. Det hele begynder med et flået oksehoved, der er pakket ind i lærred og bundet med sejlgarn. Herefter bliver det begravet i en røgehul i jorden natten over, forklarer Mike Sutter i sin egen avis og forsætter:

- Om morgenen tager nogle så en forhammer, der åbner hovedskallen på og begynder at høste: Alt det fede og magre væv fra læber til isse. Nogle gange hjernen, nogle gange øjnene, nogle gange tungen, hvis den da ikke bliver gemt til lengua. (En anden ret red.)


LÆS OGSÅ: AD! Kvinde gør klamt fund i sin McDonalds-burger

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nye forbindelser under lup: Særlig...
bt.dk
Venner gennem 30 år: Eddie Skoller...
bt.dk
Teenageren Emma trodsede sine...
bt.dk
Kritikken hagler ned over...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx