Af - 08/01-15 11:09

Barry kunne ikke koge æg: Nu er han berømt YouTube-kokBarry kunne ikke koge æg: Nu er han berømt YouTube-kok

10 mio. har fulgt Barrys kulinariske rejse på youtube, hvor han og datteren er blevet gourmet-stjerner.

Bildstrecke im Grossformat »

Den selvlærte youtube-kok Barry Lewis fra England begyndte med ikke engang at kunne koge et æg. Nu skal han være frontfigur for en stort opslået kampagne, der skal sælge nærende frostmad til briterne.

Det skriver Daily Mail.

For fem år siden begyndte Barry at filme sig selv i køkkenet sammen med sin lille datter Phoebe, der i dag er seks år gammel. Sidenhen er videoklippene af far og datter blevet til en veritabel succes på youtube. 10 mio. seere har fulgt med mens den 32-årige it-mand har lært at sautere, snitte julienne og brasere.

Youtube-kanalen har 150.000 faste følgere, Barry har optrådt på Jamie Olivers egen kanal og det er også blevet til bogen 'Dinner's On,' der er gået hen og blevet en bestseller.

- Det er historien om den rullende snebold, der bliver større og større. Jeg lagde først en video op af et pocheret æg på toastbrød, og så er det ellers stukket helt af siden, lyder det fra Barry Lewis.

Lavede sjov Youtube-video: Nu bliver 16-årig tilbudt modeljobs
Lavede sjov Youtube-video: Nu bliver 16-årig tilbudt modeljobs

- Mad er blevet mere end bare en hobby, så nu tager jeg de fleste weekender til hjælp for at kokkerere og finde på nye opskrifter, siger youtube-kokken, der indrømmer, at han er begyndt at træne mere på grund af de mængder mad, han laver.

Nu kulminerer succes-historien ved at it-manden, der kvittede sit faste arbejde for to år siden, er blevet udvalgt til at stå i front for supermarkedkæden Sainsburys nye kampagne 'Love Your Freezer,' der slår på at man skal kunne lave velnærende familiemiddage, direkte fra fryseren.

I Sainburys tv-reklamer og på nettet kan man frem til midten af februar se den 32-årige frontmand lave mad til frost.

- Fryseren er rigtig god til at opbevare måltider, indtil man skal bruge dem.

15-årige Carl har eget firma med tre ansatte
15-årige Carl har eget firma med tre ansatte

- Hvis man kan opdyrke en vane, hvor man tilbereder en stor portion i weekenden, og lægger den i fryseren til en dag, hvor det skal gå lidt hurtigt, så slipper man for at skulle lave mad fra bunden, og man får stadig et glimrende måltid, lyder rådet fra online-kokken.

På youtube har Barry og datteren Phoebe bikset ikke mindre end 700 retter sammen, der spænder fra alt til hovedretter til enkle ting tilbreredt i en enkelt gryde.

- Alt, hvad man ser mig lave, er noget, jeg laver for første gang - det handler om at inspirere folk, siger Barry Lewis.

15-årige Mads overhørte kvindesnak ved bussen: Nu er han 'direktør'
15-årige Mads overhørte kvindesnak ved bussen: Nu er han 'direktør'

Videoerne spænder vidt. I ny og næ er der også sjovere indslag, hvor Barry laver mad på en alternativ måde. Nedenfor kan man se ham lave 'bygger-kage' - her bliver der ikke brugt en traditionel røremaskine, nej, intet mindre end en cementblander skal der til for at ælte sukker og smør sammen.

LÆS OGSÅ: Ungt dansk par lever af at lave YouTube-Videoer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx