Af - 25/06-15 20:46

Derfor skal du ikke beholde dit festivalarmbånd på for længeDerfor skal du ikke beholde dit festivalarmbånd på for længe

En engelsk forsker fortæller, hvorfor at det er en rigtig dårlig idé at lade sine festivalarmbånd sidde om håndleddet længe efter festivalen.

Bildstrecke im Grossformat »
Det er ikke altid til at stole på det danske sommervejr, men det er ligegyldigt, når du har denne stol med kabine. Stolen skulle ikke tage mere end ét minut at folde ud. Du kan finde stolen Nogle koncerter bliver rimelig vilde - især hvis du er en af dem, der elsker moshpit! Hvis du ikke vil en tur forbi samaritterne, kan du beskytte dig med en bobleplastdragt! Den er selvfølgelig også vandtæt. Find sættet Halskæde med øl-bong - så har du altid din øl-bong med dig. Denne har plads til cirka én øl. Find den De fleste piger, har på et eller andet tidspunkt i deres liv ønsket, at de kunne stå op og tisse. Det kan de med med tissetragten. Så undgår man også den ubekvemme skrædderstilling og tis på skoene. Smart! Find den Timelange køer til badene er et evigt festivalproblem. Men med dette kit, kan du lave din helt egen bruser - så du ikke behøver stå i den stinkende kø. Find den Nabolejren holder techno-fest natten lang, men du vil meget hellere falde i søvn til Beethoven, Mozart eller Vivaldi. Det kan du med musikpuden! Sæt blot din telefon eller musikafspiller i det integrerede jack-stik og fald i søvn til din yndlingsmusik. Du kan finde din nye yndlings-pude Det kan være svært at holde styr på øllene - dette bælte hjælper dig. Køb bæltet Det er et klassisk festival-problem at løbe tør for strøm. Men med dette batteri kan du lade mobilen eller kameraet op, når som helst, hvor som helst. Batteriet skulle kunne klare en opladning til 70 timers standbytid for en telefon eller lade et kamera fuldt op. Du kan finde opladeren Lad ikke de danske sommerbyer drukne din telefon. Coveret beskytter mod både sne, sand, vand og forhåbentlig urinstøv, som har til vane at blæse rundt i luften under Roskilde Festival. Du kan finde beskyttelsescoveret Hvis du ikke finder en festval-flirt, der kan holde dig varm gennem de danske kølige sommernætter, så kan denne pose hjælpe dig. Når du aktiverer posen kan den varme i helt op til 18 timer. Du kan få varmeposerne i forskellige varianter

Udover adgangsgivende armbånd er der andre ting, man ikke må glemme til festivalen!

Festivalsæsonen er officielt over os. For et par uger siden løb Northside af stablen, i morgen begynder Tinderbox og lørdag og en uge frem er det så Roskilde Festivals tur.

Ny app: Se præcis, hvor dine venner er på Roskilde Festival
Ny app: Se præcis, hvor dine venner er på Roskilde Festival

Og til alle festivalerne får man stofarmbånd på, som folk ofte beholder på håndleddet længe efter som minde og som statement. Men det kan være en rigtig dårlig idé, fortæller en engelsk professor i mikrobiologi til Metro.

DMI: Sådan bliver Roskilde-vejret
DMI: Sådan bliver Roskilde-vejret

Dr. Alison Cottell opdagede i en undersøgelse nemlig, at et festivalarmbånd kan være en regulær bakterieBOMBE, da de nærmest suger bakterier til sig og ofte kan indeholde 20 gange flere bakterier end tøj. Hun testede armbånd, som personer havde haft på siden Reading Festival i 2013 og fandt spor af både stafylikokker og andre bakterier, der kan være farlige. Hun forklarer:

- Stafylikokker er normalt uskadelige, men de kan forårsage infektioner i rifter eller sår. Men de kan også forårsage madforgiftning, hvis de bliver indtaget den vej.

Københavnere bedst til festival-scoring: Her er det ultimative råd
Københavnere bedst til festival-scoring: Her er det ultimative råd

Og det kan man altså nemt komme til, når armbåndet sidder om håndleddet.

Så er du advaret.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx