Af - 14/06-15 20:00

13 sjove billeder: Mand tager lur på jobbet - nu er han blevet succes på nettet13 sjove billeder: Mand tager lur på jobbet - nu er han blevet succes på nettet

En træt islandsk mand tog lige en lur i frokostpausen. Det fangede kollegerne, der har gjort ham til et vaskeægte viralt hit.

Bildstrecke im Grossformat »

Man skal passe på med at lukke øjnene for længe, når man arbejder et sted, hvor kollegerne kan lidt af hvert i Photoshop. Det har islandske Haukur Viðar Alfreðsson måtte lære på den hårde måde.

Han tog en lille lur i løbet af sin arbejdsdag, og da han vågnede igen, var kollegerne i fuld gang med at redigere ham ind i alverdens billeder. Haukur blev både en del af Disney-film og smidt ind i en sauna, og de færdigredigerede billeder røg en tur på Facebook og Imgur.

Her har de den seneste uge gået verden rundt, og du kan se hvorfor i galleriet øverst.

Haukur fortæller til Daily Mail, at han havde brugt natten op til på at se basketball, så han var en særdeles træt, da han mødte ind klokken ni. Til frokost besluttede han sig for at bruge pausen på en lur, og det udnyttede kollegerne så.

- Vi laver ofte den her form for drillerier, hvor vi tager billeder af hinanden og ændrer i dem, men af en eller anden grund valgte vi at lægge dem her på vores Facebook-side, fortæller Haukur.

TV: Genialt strandtrick: Så let fjerner du sand fra kroppen
TV: Genialt strandtrick: Så let fjerner du sand fra kroppen

TV: Mystisk banan-trick hitter på Facebook: Her gør han rådden banan frisk igen
TV: Mystisk banan-trick hitter på Facebook: Her gør han rådden banan frisk igen

Han arbejder hos reklamebureauet Brandenburg i den islandske hovedstad, Reykjavik, og selv om kollegerne nu har gjort ham til et mindre internet fænomen, så fortæller Haukur, at det gerne må gå over igen.

- Jeg prøver at undgå at tænke på al den opmærksomhed, som jeg har fået. Det er ikke fordi, det er ubehageligt, men jeg er helt sikkert ikke vant til det, siger den halv-berømte islænding.

Han har fået masser af beskeder fra almindelige mennesker og fra medier, der har set billederne, og han fortæller til Daily Mail, at han ikke rigtigt ved, hvad han vil gøre med den her pludselige berømmelse.

- Det er sjovt, fordi du tænker altid, at hvis du nu skulle blive berømt, så vil det være for at have gjort noget stort, men jeg blev det ved at tage en lur. Det var den letteste bedrift i mit liv, siger Haukur, der ikke har hørt noget om fyringer efter sin lille lur på jobbet.

Denne SMS vil du gerne have: Tak! Du har lige hjulpet et andet menneske
Denne SMS vil du gerne have: Tak! Du har lige hjulpet et andet menneske

Du kan se samtlige 20 billeder via Brandenburgs Facebook-opslag her:

Hann Haukur fékk sér lúr í hádeginu og að sjálfsögðu festum við það á filmu. Eineltispésar Brandenburgar léku sér síðan með myndefnið og að sjálfsögðu deilum við afrakstrinum með ykkur.

Posted by Brandenburg - auglýsingastofa on 10. juni 2015

LÆS OGSÅ: Politiet håner gerningsmand på Facebook: - Vi ses i retten

LÆS OGSÅ: Facebook klar med nyt: Mindre fokus på 'likes' og delinger

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx