Af - 28/07-14 13:09

Toårig får spraytan: Hun skal jo se godt udToårig får spraytan: Hun skal jo se godt ud

To britiske småpiger lever et liv som skønhedsprinsesser med spraytan og dyre kjoler: - Jeg vil have, at folk skal vende sig på gaden, når de går forbi, siger moren.

storybild

22-årige Sophie-May Dixon med børnene Princess Bliss og Precious Bell. (Billede: Channel 5)

Mens veninderne bliver beskidte på legepladsen, er livet anderledes glamourøst for Princess Bliss på fire og lillesøsteren Precious Bell på to.

Spraytan-behandlinger, pedicure og manicure, designerkjoler fra Dolce & Gabbana og Ralph Lauren og falske hair-extensions er grundpiller i tilværelsen – alt sammen stramt styret af den 22-årige alenemor Sophie-May Dixon.

Millioner af billeder udgiver sig for at være uden filter
Millioner af billeder udgiver sig for at være uden filter

Den lille familie fra Canvey Island i britiske Essex er hovedpersoner i en ny dokumentar med navnet Blinging Up Baby, der i aften har premiere på den engelske Channel 5.

Forud for den første udsendelse har moren Sophie-May Dixon modtaget megen kritik for sit udprægede fokus på børnenes ydre, men det forstår hun ikke:

- Jeg vil have, at folk skal vende sig på gaden, når de går forbi. Hvad er der i vejen med det? Folk kan dømme mig, hvis de vil. Jeg synes ikke, der er noget galt i, at jeg vil have mine børn til at se godt ud, siger Sophie-May Dixon til Daily Mail.

Her er verdens mest attraktive kvinde
Her er verdens mest attraktive kvinde

De to små piger er blevet smukkeseret, siden de blev født. Inden de kunne tale, havde de fået huller i ørerne, og Precious Bell fik sin første pedicure, da hun var ni måneder.

Tilsammen ejer tøserne i underkanten af 100 kjoler til tusindvis af kroner. Mange af dem er specialdesignede til de spinkle piger, og derfor må Sophie-May Dixon pukle for at tjene penge nok.

Inspirerende video: Sådan ses 'skønhed' gennem en blinds øjne
Inspirerende video: Sådan ses 'skønhed' gennem en blinds øjne

- Det er bare umuligt at vinde. Hvis du er ligeglad med dine børn, så er du en dårlig mor. Og hvis du går op i dem, så er du også en dårlig mor. I det mindste lærer jeg dem at sætte en ære i at se godt ud, siger hun til Daily Mail.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx