Af - 10/08-15 17:45

Fodboldfan hadede teksten på naboens græsplæne – så han flyttedeFodboldfan hadede teksten på naboens græsplæne – så han flyttede

En norsk mand har taget konsekvensen ved at være overordentligt dedikeret til sin hjerteklub. Han brød sig ikke om at læse teksten 'Liverpool' hver morgen, så nu er han flyttet.

Bildstrecke im Grossformat »

En nabostrid om en græsplæne ser ud til at være afsluttet.

Norske Rune Pettersen har flyttet adresse, fordi han ikke brød sig om dagligt at blive konfronteret med naboens græsplæne, der deklarerer kærlighed til fodboldklubben Liverpool.

Selv er han tilsyneladende glødende Manchester United-fan, og således blev det for meget for ham, da naboen, Kurt Olav Hanssen, skiltede med at være ærkerival ved at klippe teksten 'Liverpool' i sin plæne.

Derfor flyttede han sidste år efter mange søvnløse nætter.

Manchester United-forsvarer ramt af en blodprop
Manchester United-forsvarer ramt af en blodprop

- Jeg lå vågen mange nætter og vurderede, om jeg bare skulle tage plæneklipperen og ordne sagen selv, siger han til dagbladet.no.

Den nye adresse er blot 500 meter længere nede af gaden i den lille by Bleik i Nordnorge.

Kurt Olav Hanssen fortæller, at hans garage er blevet tapetseret med United-plakater inden flytningen, men det benægter den tidligere nabo.

Selvmål giver Manchester United sejr i sæsonåbner
Selvmål giver Manchester United sejr i sæsonåbner

Over for metroxpress udtrykker Kurt Olav Hanssen glæde ved, at hans velplejede græsplæne får opmærksomhed med en indforstået Liverpool-hilsen.

- Walk on, skriver han!

Kvinder raser over fodboldtrøje: Kan du se, hvad der er galt?
Kvinder raser over fodboldtrøje: Kan du se, hvad der er galt?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx