Af - 13/11-15 23:10; Opdateret: 13/11-15 23:55

Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igenDansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen

Kenneth Lindebæk Djoeneri fortæller fredag aften, at folk flygter ind på fodbold stadionet.

Bildstrecke im Grossformat »
Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk lægger blomster foran koncertsalen, hvor mere end 120 personer blev dræbt fredag nat. Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Der meldes om mindst 120 døde. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet

Metroxpress har været i kontakt med Kenneth Lindebæk Djoeneri, som lige nu befinder sig på Stade de France. En Eksplosion ramte en bar i nærheden af Stade de France, hvor Frankrig og Tyskland fredag aften spiller venskabskamp i fodbold.

Præsident François Hollande og indenrigsminister Bernard Cazeneuve var til stede under kampen, men har ifølge flere medier forladt stadion med kurs mod Indenrigsministeriet.

- Kampen forløber egentlig som planlagt. Og vi hørte et brag under første halvleg, men tænkte egentlig, at det bare var noget, som hørte til kampen. Men senere får vi så meldinger om skyderi og bomber i Paris, fortæller Kenneth Djoeneri over telefon til metroxpress.

Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen
Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen

Kenneth og gruppen, han ser kampen med får at vide inde på stadionet at dødstallet stiger og stiger udenfor, og beslutter sig for ikke at forlade stadionet. Der befinder de sig stadig. Omkring klokken 23 fortæller danskeren, at folk begynder at flygte ind på stadionet igen.

- Det er ikke sådan noget langsomt løberi, som spurter ind på stadionet ned af trapperne og ind på græsset, fortæller Kenneth Djoeneri.

Gruppen han bliver på stadionet indtil, de finder ud af, hvad der sker lige udenfor.

- Grøntsværen er helt fyldt af mennesker, siger han.

Mindst 100 døde i Paris - 100 holdes som gidsler
Mindst 100 døde i Paris - 100 holdes som gidsler


Der befinder sig mindst 100 gidsler i koncertsalen Bataclan i det østlige Paris, oplyser AFP.

Ifølge flere medier er samlet mere end 40 døde i forbindelse med angrebene i Paris fredag aften, skriver AFP.

LÆS OGSÅ: Skud på Amager: En mand er ramt i benet

LÆS OGSÅ: Mand i Korsør overlever skud med haglgevær

LÆS OGSÅ: Mand ramt af skud lørdag aften

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ronaldo nægter sig skyldig i kæmpe...
bt.dk
Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Kække Kevin Magnussen inden...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx