Af - 13/12-15 14:58

Søvn-orgasmer er helt almindelige: Sådan får du nemmere én selvSøvn-orgasmer er helt almindelige: Sådan får du nemmere én selv

En orgasme, mens du sover, er langt mere almindeligt, end du går og tror. Der er flere ting, du kan gøre for selv at opleve én.

Bildstrecke im Grossformat »

Det sker ikke kun for hormon-forstyrrede teenagedrenge. Faktisk har mere end hver tredje af alle kvinder oplevet at få en 'søvn-orgasme', før de fylder 45 år. Det skriver engelske Mirror.

Ifølge forskere oplever hele 37 procent af kvinder en søvn-orgasme, før de bliver 45, og at fænomenet er meget udbredt blandt kvinder i alderen 40 til midt-50'erne. Og klimakset er ikke nødvendigvis skabt af fysisk stimulans.

- Der er god grund til at tro at orgasmer under søvn, rent faktisk ikke er et resultat stimulans af kønsdele, men i stedet er skabt i hjernen, siger forskere og skribenter på The Orgasm Answer Guide.

Forskere afslører: Derfor faker hun orgasmen
Forskere afslører: Derfor faker hun orgasmen

Forøg chancen
Der er flere ting, de kan gøre for at øge chancen for en søvn-orgasme. Blandt andet har det noget at sige, hvordan du ligger, og hvordan du tænker, når du går til ro.

Hvis du eksempelvis ligger på maven er chancen større, og så hjælper det, hvis du er meget træt, før du lægger dig.

Og hvis du har afholdt dig fra at få en orgasme i lang tid, har du også større chance for at opleve, hvad der blandt mænd - noget uelegant - kaldes for 'englefisse'.

Tabu hos kvinderne - mænd tænder på det
Tabu hos kvinderne - mænd tænder på det

- Orgasmer er generelt nemmere at få med alderen og erfaringen. Og når kvinder har sex med en partner, som de føler holder af dem, så ser vi, de i højere grad får orgasmer i deres midt til sene 20'ere, 30'ere og 40'ere, siger forsker, professor og sex-blogger Debby Herbenick fra Indiana University.

LÆS OGSÅ: Læs svarene: Kvinder giver kvinder opskriften på orgasme

LÆS OGSÅ: TV: Derfor skal du onanere

LÆS OGSÅ: Ny opfindelse: Kondom til kvinder med fræk funktion

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx