Af - 06/10-14 08:08; Opdateret: 06/10-14 11:06

Kvinde gifter sig med sig selv efter at have haft kolde fødderKvinde gifter sig med sig selv efter at have haft kolde fødder

En britisk kvinde har giftet sig med sig selv, for at fejre det gode forhold hun har til sig selv

storybild

(Billede: Polfoto/Arkivfoto)

- Nogle mener, det er narcissistisk, og jeg giver dem ret. Når man vælger at gifte sig med sig selv, så er det primært på grund af kærlighed til sig selv.

Sådan fortæller Grace Gelder til the Guardian om motivationen for at gifte sig med sig selv.

Da hun som 18-årig hørte Björks sang Isobel med teksten 'My name is Isobel, married to myself', tænkte Grace Gelder, at det gav rigtig god mening.

- Det handler om at lave en pagt eller et løfte til sig selv om, at være den bedste man kan overfor sig selv resten af livet, siger Grace Gelder.

Ægte kærlighed fik kvinde til at huske deres nylige bryllup igen
Ægte kærlighed fik kvinde til at huske deres nylige bryllup igen

Derfor kom det heller ikke som en chokerende tanke, da Grace Gelder i sit voksne liv fandt på at hun ville gifte sig med sig selv.

Sammen med en nær veninde planlagde hun en ceremoni, der bar præg af en optræden, men en måned før den store dag, fik Grace Gelder kolde fødder.

- Jeg blev i tvivl, og jeg tænkte over, hvorfor jeg overhovedet havde brug for at gøre det her? Var det i virkeligheden bare et lidt sølle stunt?, siger Grace Gelder og
fortsætter:

De fem vildeste rygter om Clooneys bryllup
De fem vildeste rygter om Clooneys bryllup

- Men min nære veninde, der hjalp med at planlægge dagen lige fra start holdt mig på sporet. Hun mindede mig om, at dagen og ceremonien, som vi havde kreeret som en slags optræden, ville sende mig videre til en ny fase i mit liv, siger Grade Gelder.

Den utraditionelle dag havde dog to elementer fra et traditionelt bryllup med. For både en ring og og ægteskabsløfter var meget vigtige for bruden.

Faktisk var ringen årsagen til at Grace Gelder fandt på at hun ville binde sig selv.

Smukt øjeblik: Døende mor får sit sidste ønske opfyldt
Smukt øjeblik: Døende mor får sit sidste ønske opfyldt

- Mine løfter var vigtige. Og jeg smagte virkelig på ordene, da jeg lovede mig sig at blive ved med at tage chancer, når det kommer til kærlighed, siger Grace Gelder, der sluttede ceremonien af med at kysse sit eget spejlbillede.

At være gift med sig selv, anerkendes ikke af myndighederne, så selvom Grace Gelder netop er blevet gift med sig selv, kan hun sagtens blive gift med en anden person i fremtiden uden først at skulle gennemgå en skilsmisse.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand faldet over bord: Kæmpe...
bt.dk
Anna Due afslører: Derfor er jeg med...
bt.dk
Rygterne har svirret længe: Nu tager...
bt.dk
Amalie overvejer at tage et stort...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx