Af Bo Poulsen - 26/12-17 12:08

Kendt guitarist forsvandt sporløst i 1995: Nu står søsteren frem med gribende appel Kendt guitarist forsvandt sporløst i 1995: Nu står søsteren frem med gribende appel

I 1995 forsvandt den walisiske guitarist Richey Edwards, der var del af bandet 'Manic Street Preachers' på mystisk vis. Han var kun 27 år gammel, da han forsvandt fra Jordens overflade.

storybild

Manic Street Preachers. Det er Richey Edwards nr. 2 fra højre. (Billede: NF)

Forleden trådte søsteren, Rachel, frem på britisk tv for at tale om broderens forsvinden.

»Min bror villet været blevet 50 år 22. december. Så endnu en milepæl er løbet ud i sandet. Vi aner ikke, hvor han er,« sagde hun ifølge metro.co.uk.

Det var meningen, at Richey Edwards skulle mødes med forsanger James Dean Bradfield for at flyve til New York. Her skulle de to promovere bandet i 1995.

Men han dukkede aldrig op.

»Det eneste vi ved er, at man fandt hans bil nogle uger senere. Det er det seneste fakta, vi har. I dag appellerer jeg til enhver, som kan have viden i sagen. Kom frem,« lød det fra søsteren.

Man har endnu ikke fundet Richey Edwards lig, men ikke desto mindre blev han erklæret død i november 2008.

På trods af tragedien fortsatte Manic Street Preachers som en trio, og i april udkommer bandet med det nye album 'Resistance is futile'. Det bliver Manic Street Preachers 13. album.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter stor turneringssejr: Danske...
bt.dk
Patrick Nielsen om boksebrag mod...
bt.dk
Læge advarer: Alt for mange danskere...
bt.dk
Råd: Cigaretter skal koste 80 kroner...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx