Af - 23/07-15 21:17

Se det rørende øjeblik hvor mor kysser dødsdømt baby farvelSe det rørende øjeblik hvor mor kysser dødsdømt baby farvel

Læs den gribende historie om et forældrepars svære beslutning om at sige farvel til deres søn for altid.

Bildstrecke im Grossformat »

Et hjerteskærende øjeblik blev fanget på kamera, da engelske Sarah Marriott kyssede sin nyfødte dreng farvel, da der blev slukket for hans respirator.

Sarah Marriott og Jonathon Blenkinsop var nødt til at tage det svære valg at slukke for deres nyfødte søns respirator, fordi han led af en yderst sjælden lungesygdom, som hedder Alveolar Capillary Dysplasia (ACD). Kun fire børn er diagnosticeret med sygdommen i England. Det skriver Mirror.

Den lille Sebastian blev kun en uge gammel. Mens han sagde farvel til denne verden, læste hans mor en kendt britisk børnehistorie højt for ham, 'Guess How Much I Love You'.

TV: Årets mor? Sådan reagerer hun på sin datters sindssyge dans i bilen
TV: Årets mor? Sådan reagerer hun på sin datters sindssyge dans i bilen

Den lille dreng blev født ved akut kejsersnit den 2. april, men allerede kort efter sin fødsel havde han store problemer med at trække vejret og kom derfor i respirator, så hans organer ikke blev overanstrengt, mens der blev taget prøver på den lille gut.

Sarah Marriott kunne først være sammen med sin søn efter to smertefulde dage, da hun var blevet bedre efter fødslen.


Efter fem dage fik forældrene at vide, at Sebastian en slem hjerneskade.

Forældrene fik at vide, at den bedste mulighed var at slukke for maskinen. Det valg traf de den 9. april - kun syv dage efter deres søns fødsel.

- Sebastian havde sin lille hare-bamse hele tiden. Vi blev ved med at fortælle ham, hvor meget vi elskede ham. Vi kyssede ham og undskyldte over, at vi ikke kunne undgå det, og at vi ønskede det havde været anderledes, siger Sarah Marriott om den forfærdelige oplevelse til Mirror.

To-årig dreng død efter bro-ulykke
To-årig dreng død efter bro-ulykke

Parret står nu frem med deres historie for at skabe mere opmærksomhed om den meget sjældne sygdom, så der kan blive rejst penge til mere forskning i den.

- Vi vidste, at det var det bedste for ham, og det føltes som en befrielse, at han ikke skulle igennem flere smerter. Efter at maskinerne var slukket, badede vi ham, og så kunne han endelig få noget af sit eget tøj på for første gang, siger Sarah Marriott.

Forældrene er stadig berørte over deres søns død. De tænker på ham dagen lang, og Sarah sover med hans lille bamse, så hun stadig føler sig tæt på sin lille dreng.

Under graviditeten fik Sarah Marriott at vide, at hendes baby ikke fejlede noget.

Men hendes dreng havde som nævnt ACD, der er en sygdom, som gør, at lungerne og hjertet ikke bliver udviklet rigtigt. De fleste med denne sygdom lever kun få uger.

SE DE STÆRKE BILLEDER I GALLERIET ØVERST

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Overrasket Wozniacki kan ikke tro...
bt.dk
Gus Hansen stævnede Rasmus Nøhr for...
bt.dk
Myndighederne advarer: Frygtet...
bt.dk
Morten bruger 5.700 kroner for meget...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx