Af - 01/04-14 23:10

Døende far fører 11-årig datter op ad 'kirkegulvet' i rørende videoDøende far fører 11-årig datter op ad 'kirkegulvet' i rørende video

Josies far lider af uhelbredelig kræft. Det fik en lokal kvinde til at forberede en helt særlig dag for familien, der ved, at minder er noget af det vigtigste, man kan have.

Walk me down the Aisle Daddy from Lindsey Natzic Villatoro on Vimeo.

Jim Zetz ved, at han aldrig kommer til at se sin 11-årige datter blive konfirmeret. Eller blive student. Eller få kørekort.

Den 62-årige far fra Californien, USA, lider af kræft i bugspytkirtlen, der er så fremskredet, at han ikke kan helbredes. Alligevel fik han et smugkig ind i datteren Josies fremtid:

Foran venner og familie fik han mulighed for at føre hende op ad kirkegulvet. Eller havegangen, som det i virkeligheden var. Og det, takket være andres venlighed. Det skriver The Press Enterprise.

Backpacker-bror overrasker søster med sød fødselsdagsvideo
Backpacker-bror overrasker søster med sød fødselsdagsvideo

Hjælpen kom udefra
Ceremonien blev arrangeret af Lindsey Villatoro, en fotograf, der for nylig tog et sidste portræt af familien. Mødet med familien gjorde så stort et indtryk på hende, at hun følte, hun blev nødt til at gøre noget for dem.

- Jeg har en 11-årig datter og vidste, at Josies fødselsdag var lige rundt om hjørnet. Jeg vidste også, at det ville blive den sidste fødselsdag med hendes far. Hvis jeg var Josie, ville det her være den bedste gave nogen kunne give, fortæller hun.

På blot 72 timer formåede Villatoro at arrangere 'brylluppet' med hjælp fra flere lokale borgere. Inden havde hun kontaktet moren og foreslået idéen om et mini-bryllup, hvor Villatoro skaffede en billig kjole og lagde pigens make-up.

Hans sidste ønske: At holde sin døende kone i hånden
Hans sidste ønske: At holde sin døende kone i hånden

Et sidste minde
I virkeligheden havde hun forberedt den helt store fest med designerkjole fra LA Fashion Week, hårstylist, blomster, mad og tilmed en ring. Der var styr på den mindste detalje.

Efter turen op ad gulvet, placerede Josies far ringen på hendes finger, og præsten udråbte dem som 'far og datter'.

- Din far kommer måske ikke til at se dig blive gift, men han er her for at føre dig op ad gulvet i dag. Far-datter-forholdet er et af de mest specielle forhold i livet, sagde præsten.

Hele arrangementet blev fotograferet, og billederne viser en tydeligt lykkelig og rørt familie.

- I det lange løb vil det her betyde meget for hende, fortæller faren.

- Hun vil altid huske det.

Se videoen fra Josies store dag i toppen af artiklen.

Rørende kortfilm vil få dig til at overveje børns opvækst
Rørende kortfilm vil få dig til at overveje børns opvækst

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DSB hæver priserne for tusindvis af...
bt.dk
Sønderjyske-profil efter...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Ikeas kæmpestore varehus i Danmark...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx