Af - 20/03-17 18:06; Opdateret: 20/03-17 18:23

Fik bøde for at spilde politiets tid: Kort efter var hun dødFik bøde for at spilde politiets tid: Kort efter var hun død

En teenager, som blev fundet med halsen skåret over, havde kort inden anmeldt sin ekskæreste til politiet, men i stedet for et tilhold fik hun en bøde.

storybild

En britisk teenager blev i sommer fundet død i sin lejlighed. Hendes hals var skåret over og morderen havde forsøgt at sætte ild til lejligheden, skriver The Independent. Nu er ekskæresten på anklagebænken for drabet, han nægter at have begået.

Mors sidste ord ledte politiet til hendes kidnappede søn
Mors sidste ord ledte politiet til hendes kidnappede søn

Ifølge juryen blev Michael besat af Shana, da hun slog op med ham og fandt sammen med sin tidligere kæreste, Ashley. Ekskæresten begyndte at stalke teenagepigen, som gik til politiet i februar 2016 efter han angiveligt også havde overfaldet hende.

Michael viste beskeder, der modbeviste påstanden om overfald, og den 19-årige pige blev sigtet for at "spilde politiets tid ved at lave en falsk rapport".

Over halvdelen af danskerne gemmer på gaver fra ekskæresten
Over halvdelen af danskerne gemmer på gaver fra ekskæresten

Michael stjal herefter Shanas nøgler, brød ind i hendes hjem og betragtede hende, mens hun sov. Først herefter fik han et polititilhold, men den 27-årige ekskæreste fortsatte chikanen med telefonopkald, som politiet dog ikke betragtede som trusler.

Tyrkisk statsborger skød mod ekskæreste: Vil blive i Danmark
Tyrkisk statsborger skød mod ekskæreste: Vil blive i Danmark

I retten forklarede Michael om den dag, han fandt liget af teenageren, efter hendes hoveddør angiveligt havde stået åben

- Jeg så hende ligge sammensunken mod sengen. Hun bevægede sig ikke. Der var blod på sengen og gulvet. Hun var iført sin natkjole. Jeg troede, hun var død og vidste ikke, hvad jeg skulle gøre, fortalte han, og tilføjede, at han gik i panik og flygtede fra stedet.

Hun mødte sin kærestes drabsmand: Ville bare stille ét enkelt spørgsmål
Hun mødte sin kærestes drabsmand: Ville bare stille ét enkelt spørgsmål

Senere indrømmede Michael, at han gemte sine blodstænkte sko efter at have hørt sirener, samt at han løj for politiet under afhøringen. På trods af de overvældende beviser, nægter Michael Lane fortsat mordet. Retssagen fortsætter.

LÆS OGSÅ: Trekants-drama: Justin Bieber 'sviner' eksens nye kæreste til

LÆS OGSÅ: Han vandt 1,4 milliarder med sin kone: I dag har han aldrig været mere ulykkelig

LÆS OGSÅ: Paradise-babe: - Jeg droppede min ekskæreste, fordi jeg fik for lidt sex

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
FOA-formand slår fast midt i...
bt.dk
Dansk stjernerytter efter sit...
bt.dk
'Nogen af os vil altid gå rundt og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx