Af Mads Brandsen - 09/12-17 14:01; Opdateret: 09/12-17 14:13

Billede fra barnedåben gik viralt: Få dage senere døde morenBillede fra barnedåben gik viralt: Få dage senere døde moren

En newzealandsk mor er død af et aneurisme i hjernen få dage efter at have født en datter.

Det skriver avisen New Zealand Herald.

Den 37-årige Arlene Padawag-Cosme døde tirsdag. Hun kollapsede 20. november – fire dage efter, at hun havde født en datter ved kejsersnit – og lå i kunstig koma siden.

Et anuerisme er en afgrænset udposning på en pulsåre, der kan briste og forårsage en hjerneblødning, hvilket kan få livstruende følger.

I et indlæg på den newzealandske crowdfunding-side Givealittle skriver familien, at hun døde fredfyldt på Auckland City Hospital tirsdag aften. Inden da nåede familien at få døbt den nyfødte datter Grayan.

Familien har offentliggjort et billede, der blev taget under dåben, der fandt sted 1. december - og det er gået sin sejrsgang på nettet. Her ses datteren ligge ved siden af sin mor - tryg og rolig.

'Kampen er ovre,' skriver familien.

'Det er med dyb sorg, vi må fortælle, at vores kære søster Arlene er gået bort 5. december 2017 klokken 19.15. Hun er nu i fred hos Gud den almægtige. Mange tak for den kærlighed og de bønner, I har delt med os. Gud velsigne jer alle.'

Familien har i skrivende stund indsamlet over 28.000 newzealandske dollar (over 121.560 kroner, red.) fra i alt 526 bidragsydere. Pengene går til at hjælpe hendes mand, Rayan Cosme, og den sorgramte familie, der også tæller døtrene Gracee på 10 og fem-årige Ayene.

På siden har familien også delt en video, hvor Rayan spiller guitar og synger for sin nu afdøde hustru.

Den nyfødte datter, Grayan, blev døbt på hospitalet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her får du fritidshuse med havudsigt...
bt.dk
Politiet hastet til havn - bil fundet...
bt.dk
Vejle ejer måltyv i Kinas bedste...
bt.dk
Politiet har afspærret park efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx