Af - 22/09-16 15:26

Instagram skjuler bryst-trendInstagram skjuler bryst-trend

Det har længe været populært at smide bh'en og lufte brysterne på billeder under hashtagget #freethenipple. Men nu skjules bryst-trenden på Instagram.

storybild

(Billede: Instagram: wild_warrior_woman )

Mange kvinder rundt om i verden har af en helt særlig grund valgt at lade bh'en ligge i undertøjsskuffen. En ny topløs tendens har nemlig gennem det seneste år spredt sig på de sociale medier.

Under hashtagget #freethenipple lægger kvinder billeder op på blandt andet Instagram, hvor de har smidt bh'en, som en hyldest til kvindekroppen.

Nipple-opslag skjules
Men nu er det ikke længere muligt, at se de mange millioner Instagram-opslag. Kun 36 af de mest populære dukker op, når man klikker ind på nipple-hashtagget.

Selv skriver Instagram under opslagene, at man skjuler siden midlertidigt, for at beskytte mod krænkende indhold.

- Sikkerheden i vores samfund er vores første prioritet, og vi har brugt en masse tid på at tænke over, hvordan vi kan skabe et sikkert og åbent miljø for alle, forklarer talsperson for Instagram.

De analyserer regelmæssigt hashtag-tendenser, så de kan reagere, hvis der er en stigende mængde krænkende indhold - såsom nøgenhed eller spam.

- Til tider oversvømmer folk hashtags med spam eller seksuelt indhold, så for at begrænse forekomsten af misbrug, er det kun indhold af højere kvalitet, der i øjeblikket er synligt, forklarer talspersonen for Instagram, der nu ejes af Facebook.

Foto: Instagram

Free the Nipple-dag
Nipple-hashtagget gik for alvor viralt, da den islandske pige Adda Þóreyjardóttir Smáradóttir sidste år erklærede Free the Nipple-dag.

Det fik mange islandske kvinder til at poste billeder af deres bare bryster på de sociale medier. Efterfølgende har millioner af andre fulgt trop og vist deres nipples.

Society says that my nipple is offensive and must be censored because I am a woman. Not cool. #equality #freethenipple

A photo posted by Jewelz (@wild_warrior_woman) on

Se billederne: Her flasher Rihanna brystvorter offentligt i fræk kjole
Se billederne: Her flasher Rihanna brystvorter offentligt i fræk kjole

Ny forskning afslører: Derfor får du stive brystvorter
Ny forskning afslører: Derfor får du stive brystvorter

Se billedet: Kim Kardashian viser bryster
Se billedet: Kim Kardashian viser bryster

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx