Af - 31/08-16 20:54

To piger står til livstid efter at have holdt den perfekte ferieTo piger står til livstid efter at have holdt den perfekte ferie

Pigerne postede løbende billeder af dem selv på deres eksotiske rejse, men da de ankom til Australien, klappede fælden.

storybild

To piger fra Canada er blevet anholdt i Australien og sigtet for at forsøge at smugle omkring 100 kilo kokain ind i landet, der menes at have en gadeværdi på over 120 millioner kroner.

London got me like ✈️⛴⚓️

A photo posted by @melinar___ on


22-årige Melina Roberge og 28-årige Isabelle Lagacé ankom til Australien med et luksuriøst krydstogtsskib, hvor billetterne koster godt 100.000 kroner stykket, og de to piger havde løbende lagt billeder ud af rejsen på Instagram, hvor de præsenterede turen som den perfekte ferierejse, skriver Mirror.

A photo posted by @melinar___ on


Irsk fiskertrawler var ladet med et ton kokain
Irsk fiskertrawler var ladet med et ton kokain

De to piger steg ombord på skibet i Southampton i Storbritannien, før de sejlede videre til USA og Sydamerika, hvor de blandt andet besøgte Peru og Colombia, inden skibet sejlede videre til New Zealand og Australien.

Det er usikkert, hvornår pigerne tog den store mængde kokain ombord på skibet, og efterforskere skal nu finde ud af, om det allerede var med fra starten, eller om det først kom i deres besiddelse, da de var i Sydamerika.

A photo posted by @melinar___ on


De to piger blev anholdt sammen med en 63-årig canadier, de havde rejst med, og og ifølge de australske myndigheder er det den største beslaglæggelse af narko, der nogensinde er sket hos rejsende med fly og passagerskib.

61-årig kvinde knaldet som pusher: Taget med revolver og kokain
61-årig kvinde knaldet som pusher: Taget med revolver og kokain

I forbindelse med sagen har de australske myndigheder takket myndighederne i USA for at udpege trioen som værende mulige smuglere.

Chilling in the pj day 🦄✨ #lazyaf

A photo posted by @melinar___ on


De tre står til livstid, hvis de bliver kendt skyldige, når de skal møde i retten igen den 26 oktober.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx