Af - 17/09-15 11:12; Opdateret: 18/09-15 08:32

Makeup artist advarer: Sådan kan dine øjenvipper ende efter 'billige' extensionsMakeup artist advarer: Sådan kan dine øjenvipper ende efter 'billige' extensions

Pas på med billige øjenvippe-extensions, advarer norsk makeup artist.

Bildstrecke im Grossformat »

- Jeg har sjældent set værre vipper, sådan siger en norsk makeup artist, efter en kunde har henvendt sig for at få rettet op på svipseren. Det skriver det norske medie nettavisen.no.

Makeup artisten Tonje Lie Nauff mener, at den unge pige har været i en 'billig' klinik, og at det kun er rent held, at hun ikke har fået en slemmere hudreaktion eller skade på øjet.

13-årige Alberte: - Jeg er afhængig af Snapchat
13-årige Alberte: - Jeg er afhængig af Snapchat

- Det var rent held, at det ikke var mere betændt. Der er brugt alt for meget lim, og der er blevet limet direkte på huden, siger Tonje Lie Nauff til nettavisen.no.

Herudover forklarer hun, at vedkommende, der har lavet vipperne, tilsyneladende har skadet vipperne yderligere ved at klippe i dem.

Ifølge makeup artisten får hun flere henvendelser om ugen fra kvinder, som har fået ødelagt deres vipper fordi, de er gået til en useriøs klinik enten herhjemme eller i udlandet. Derfor advarer hun nu på Facebook.

"Jeg anbefaler alle, at tjekke billeder og referencer, inden du får en vippe-forlængelse. Man plejer at få, hvad man betaler for," skriver hun blandt andet.

Modige danskere flokkes under dette stærke hashtag
Modige danskere flokkes under dette stærke hashtag

Tonje Lie Nauff lægger vægt på, at god lim samt håndarbejde kan koste en del, og det derfor er en dyr luksus at få foretaget extensions.

Har du oplevet noget lignende, vil vi gerne høre fra dig. Skriv til mgr@mx.dk

LÆS OGSÅ: Derfor føler du dig 'doven': Forskere giver dig den perfekte undskyldning

LÆS OGSÅ: Fitnessguru trænede mens hun var gravid med tvillinger: Her er hun to dage efter fødslen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx