Af Webstud/JP - 07/09-17 22:14

13-årig dreng holdt sin kræftsygdom hemmelig: Ville ikke bekymre forældre13-årig dreng holdt sin kræftsygdom hemmelig: Ville ikke bekymre forældre

Moren ved stadig ikke, at sønnen har kræft.

storybild

Den 13-årige Indiske dreng Santosh ville ikke bekymre sine forældre med sin kræftdiagnose.

Da den 13-årige indiske dreng Santosh modtog det skæbnesvangre brev fra lægen, hvor han fik konstateret kræft, løb han ikke grædende til sine forældre. Han ville ikke bekymre dem.

Det skriver engelske Metro.

Santosh fortalte dog sin onkel om sygdommen, men han ville ikke have, at onklen skulle sige det videre.

»Jeg har sagt til min onkel, at han ikke skal fortælle til nogen, at jeg har kræft. Min mor ved, jeg er syg, men hun aner stadig ikke, at jeg har kræft«, fortæller Santosh ifølge Metro.

Den modige teenager, hvis bedstemor døde af kræft, vil ikke byrde familien med sin sygdom, men vil bare gerne gøre dem glade og stolte.

»Jeg vil ikke skuffe min familie. Jeg vil fortsætte mine studier og gøre mine forældre lykkelige, men jeg håber, kræften ikke slår mig ihjel, som den gjorde med min bedstemor«, siger Santosh ifølge Metro.

Santosh' far har siden fundet ud af, at sønnen lider af den frygtelige sygdom, og han har derfor startet en indsamling på nettet, fordi familien ikke har råd til at betale for drengens kræftbehandlinger.

Den 13-årige skoledreng bliver træt af bare den mindste gåtur, men han skal rejse hele 500 kilometer til det hospital i Bangalore, hvor han får sine kræftbehandlinger, for derefter at rejse hjem samme dag, fordi familien ikke har råd til et hotelværelse i byen.

 

 

 

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

NHL-dansker røg ud af slutspillet:...
bt.dk
Flyselskab med vildt tilbud: Få penge...
bt.dk
BT afslører: Counter-Strike-hold i...
bt.dk
Så er det afgjort: Vinder guld for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx