Rørende bryllupsfoto går verden rundt: - Det ville ikke være det samme uden hendeRørende bryllupsfoto går verden rundt: - Det ville ikke være det samme uden hende

Dagen inden Jessica Brown skulle gå op ad kirkegulvet, fik hendes bedstemor et hjerteanfald, og hun kunne derfor ikke deltage i barnebarnets bryllup.

Bildstrecke im Grossformat »

Dagen inden Jessica Brown skulle gå op ad kirkegulvet, fik hendes bedstemor et hjerteanfald, og hun kunne derfor ikke deltage i barnebarnets bryllup. Men så besluttede brudeparret at tage forbi hospitalet, så Jessica kunne dele sin store dag med sin bedstemor.

Det skriver ABC News.

Jessica og Tyler Brown fra Jacksonville, Florida blev gift i sidste uge.

Jessicas 70 år gamle bedstemor, Margaret Harris, fik et hjerteanfald dagen før brylluppet, og hun kunne derfor ikke opleve sit barnebarns store dag. Men hun fik alligevel et overaskende besøg af det glade brudepar.

»Det ville være det samme som ikke at have en forældre med,« skriver Jessica i en mail til ABC.

»Den her kvinde hjalp med at opdrage mig og gøre mig til den person, jeg er. Hun har altid været der for mig«.

Det følsomme øjeblik af Jessica, der omfavner sin bedstemor i hospitalssengen, blev fanget af fotografen Amanda Brown fra Pink Shutter Photo, der også er Jessicas søster.

Det var Amanda Browns ide at lave et hurtigt aften besøg på hospitalet ved 22.30-tiden, så Jessicas bedstemor kunne se sit barnebarn i brudekjole.

»Til aften giftede min svoger sig med sin drømmepige! Desværre fik brudens søde bedstemor i går aftes hjerteanfald, så hun missede brylluppet. Efter den fantastiske dag føltes det kun rigtig at besøge hendes bedstemor på hospitalet, så hun kunne se sit barnebarn i sin brudekjole. Det var et sødt, smukt og følelsesladet øjeblik, men jeg er så glad for, jeg fangede det på kamera,« skriver Amanda Brown på Facebook.

Billedet har smeltet en del hjerter, og flere medier verden over som ABCNews og Fox har delt det rørende øjeblik.

LÆS OGSÅ: Derfor hylder internettet forældrepar for denne foto-serie

LÆS OGSÅ: Ekspedient forstod ikke valget af dukke: Nu hyldes lille pige for sit kloge svar

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fik på puklen af sine tidligere fans:...
bt.dk
Prins Henriks nære ven fortæller:...
bt.dk
Er du anspændt og stresset? Giv dig...
bt.dk
Politiet: Mand fundet død i havn er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx