Af - 17/03-16 20:26

SKRÆMMENDE: Du får gåsehud, når du læser, hvad denne dukke skal bruges tilSKRÆMMENDE: Du får gåsehud, når du læser, hvad denne dukke skal bruges til

Et kinesisk firma har på skræmmende vis lanceret en sexdukke, der ligner en 12-årig pige.

Bildstrecke im Grossformat »

Et skræmmende stykke sexlegetøj har set dagens lys i Guandong i Kina. Her har et firma ved navn ShengYi nemlig lanceret en sex-robotdukke, der ligner en 12-årig pige. Det skriver flere britiske medier - blandt andre Mirror.

LÆS OGSÅ: Far udvikler syg plan online for at kunne misbruge sin datter

Nyheden om dukkerne, der er omkring 70 centimeter høje og vejer omkring 25 kilo, vækker stor debat i Storbrittanien. På nyhedssitet Disclose.tv vækker dukkerne harme og bliver kaldt klamme, men hos den britiske avis The Sun er brugerne positive overfor produktet og mener, at det kan være med til at forebygge voldtægter.

LÆS OGSÅ: Danske biblioteker udlåner bog med hård børneporno

ShengYi skriver, at sexdukkerne er til mænd og de kan sammensættes med 10 forskellige slags ansigter samt forskellige hår-, hud- og øjenfarver, hvis altså kunden er klar til at betale omkring 7.300 danske kroner.

Et USB-stik skal sikre, at dukken kan blive op til 37,5 grader varm.

LÆS OGSÅ: Pædofile Todd slår igen: Det er dig, der er monsteret!

Det er langt fra første gang, at kinesiske producenter kommer i fokus for at producere grænseoverskridende sexlegetøj. Tidligere på året lancerede Trottla en række små sexdukker til pædofile.

LÆS OGSÅ: Politi finder rædselskælder i Norge indrettet til kidnappede børn

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx