Af - 25/07-16 09:26

Alexandra: Derfor skal kvinder kræve penge for ubeskyttet sexAlexandra: Derfor skal kvinder kræve penge for ubeskyttet sex

Ifølge bloggeren Alexandra ‘Kissie’ Nilsson skal kvinder bede om penge af den fyr, de har haft ubeskyttet sex med.

Bildstrecke im Grossformat »

Alexandra ‘Kissie’ Nilsson

Bloggeren Alexandra ‘Kissie’ Nilsson får stor opmærksomhed i Sverige, efter at hun forleden skrev et noget opsigtsvækkende indlæg på sin blog. Her opfordrede hun andre kvinder til at bede mænd, som de har haft ubeskyttet sex med, så de kan betale for halvdelen af fortrydelsespillen dagen efter.

31-årige Jon føler sig snydt: Jeg blev ufrivilligt far
31-årige Jon føler sig snydt: Jeg blev ufrivilligt far

- Har du været sammen med nogen, og du skal skamme dig over at gå ned morgenen efter for at købe en fortrydelsespille eller måske endda have en abort, så bed fyren om at betale for halvdelen. Det handler om princippet i denne sag og ikke nogle få hundrede kroner. For vi er vel alle klar til at betale nogle hundrede kroner for at undgå at blive mor for tidligt og ændre hele vores liv for et middelmådigt knald (haha), skriver hun på sin blog og fortsætter:

Folk deltager i 'Sex roulette'-fester hvor en person hemmeligt har HIV
Folk deltager i 'Sex roulette'-fester hvor en person hemmeligt har HIV

- Hvis han er gammel nok til at have sex med dig, skal han også være voksen nok til at se, at han har 50 procent af ansvaret. Så ender det med, at du skal have en abort, så bed om at få halvdelen. Okay, lidt mere for den slikpose, som du sandsynligvis får brug for bagefter (hehe). Og det er en fantastisk måde at se, at han vil involvere sig, uanset om I har et forhold eller ej.

Kondomfirma laver genial reklame på Tinder
Kondomfirma laver genial reklame på Tinder

Alexandra ‘Kissie’ Nilsson skriver, at hun har 120.000 daglige læsere på sin blog.

Er du enig med hende?

LÆS OGSÅ: Opsigtsvækkende studie: Så godt er ubeskyttet sex for kvinders humør

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx