Af - 11/05-14 14:56

EU beskyldes for at opfordre unge til gruppesexEU beskyldes for at opfordre unge til gruppesex

Undgå at have sex, hvis ikke alle involverede parter tydeligt har sagt ja til at deltage, advarer EU.

storybild


En 50 millioner kroner dyr fest til støtte for unge i EU og 'Fælles europæiske Værdier', blev fredag indledt med uddeling af en europæisk sexguide.

Festen, for 5.000 inviterede unge europæere mellem 16 og 30 år, som EU Parlamentet netop har afholdt i Strasbourg i weekenden, gav inden det løb af stablen, embedsmændene grå hår på hovedet: Tænk om hormonerne løb løbsk!

Resultatet af de bekymrede overvejelser i forbindelse med så mange tusinde festende unge blev en advarende guide:

- Deltag ikke i nogen former for seksuelle aktiviteter uden inden at have opnået tydelig og informeret samtykke fra alle tilstedeværende personer.

Rådet, som indeholdes i en 171 sider lang guide, fortsætter:

- Vær opmærksom på at personlige grænser er forskellige, og ikke alle nyder den samme grad af fysisk kontakt. Overvej det i din omgang med andre og husk at andre kan misfortolke dine handlinger. Vær opmærksom på at nogle deltagere er under 18 år.

Guiden, som af nogle EU-politikere opfattes som en ufrivillig opfordring til gruppesex, er blevet mødt med hån. Blandt andet fra engelske parlamentarikere:

- Det er da fuldstændig vildt, at de giver råd om sex på festområdet, og at bruge så mange millioner på propaganda, der skal få folk til at elske EU samtidigt med at ungdomsarbejdsløsheden er oppe på 60 procent i Grækenland og Spanien, er en skandaløs spild af penge, siger det britiske parlamentsmedlem, Paul Nuttall fra den EU-kritiske gruppe UKIM til Daily Mail.


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fastfoodgigant i kæmpekrise: Nu...
bt.dk
For 28 måneder siden faldt...
bt.dk
Prins Nikolais modeloptræden deler...
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx