Af - 29/09-16 12:19

Kvinderne har talt: Disse 3 sexstillinger får os til at kommeKvinderne har talt: Disse 3 sexstillinger får os til at komme

500 kvinder har besvaret spørgsmålet: Hvilken sexstilling giver dig oftest orgasme? Her er svaret.

Bildstrecke im Grossformat »
Flere studier - blandt andet - viser, at kvinder har lettere ved at opnå orgasme, når de føler sig elsket af deres partner. Så derfor bør der ikke spares på romantikken. Lidt stearinlys og nogle oprigtige, søde komplimenter er en god start. Dette punkt kender de fleste nok til, omend det alligevel ofte bliver forsømt. Men et langt og sensuelt forspil er for nogle kvinder et must, hvis det skal føre til en orgasme. Så behold lige undertøjet på i lidt mere end to minutter, inden det for alvor begynder at gå løs. For kvinder findes der flere forskellige slags orgasmer, og nogle er lettere at opnå end andre. Så hvis det ikke lykkes at give hende en orgasme via hendes g-punkt, så prøv i stedet med oralsex. Men vent med at gå direkte til klitoris. Prøv i stedet at tease lidt ved at kærtegne de mange følsomme områder, der er dernede - så skal hun nok blive vild i varmen. En stor anke hos mange kvinder er, at deres mandlige partnere ofte er alt for stille under sex. Og det kan da også godt være en anelse akavet at skulle fremprovokere mærkelige lyde - men hun nyder det altså mere, hvis hun kan mærke og høre, at du tænder på hende. Så giv det en chance. Men lad for Guds skyld være med at lægge ud med noget a la det, du har hørt ham den halvfede fra Backdoor Sluts 9 råbe ind i pigernes ører. Vær blid og sensuel i stedet. Skal det gå langsommere? Hurtigere?. Kan du lide det?. Er det her o.k.?. Det skal selvfølgelig ikke være en hel spørgetime, men det skader altså ikke at spørge lidt ind til, om din partner kan lide, hvad der foregår. Det går i øvrigt begge veje.

I galleriet øverst kan du se, hvordan man bedst giver en kvinde orgasme.

Det kræver ingen radbrækkende Kama Sutra-stillinger at få din kvinde til at komme. Faktisk er det tre stillinger inde for det ganske almindelige repertoire, der giver damerne orgasmer.

Det skriver Men's Health, der har talt med 500 kvinder.

Den klare vinder er stillingen cowgirl med 35 procent af stemmerne, mens doggystyle og missionærstilling kommer ind som nummer to og tre med henholdsvis 25 og 23 procent af stemmerne.

Klumme: Sådan lærer du ham at slikke f*sse
Klumme: Sådan lærer du ham at slikke f*sse

Flov lærerinde om fræk brøler: Jeg stod foran 30 13-årige elever
Flov lærerinde om fræk brøler: Jeg stod foran 30 13-årige elever

Her er de forskellige stillingers fordele:

Cowgirl (kvinden øverst)


Når en kvinde rider en mand, har hun kontrollen over, hvor hårdt og hurtigt det skal foregå, og på den måde opnår hun nemmere orgasme. Samtidig stimuleres først tredjedel af hendes vagina, der er den mest følsomme del.

Doggystyle (bagfra)


Når en kvinde bliver penetreret bagfra, stimuleres livmoderhalsen, der er dækket af nerveender.

Missionær (manden øverst)


Det er den mest intime stilling med masser af hud- og øjenkontakt.

Den omvendte cowgirl og spooning (hvor mand og kvinde ligger i ske under samlejet, red.) fik hver kun fem procent af stemmerne, mens analsex fik 4 procent.

Kvinden bag G-punktet indrømmer: Det findes ikke
Kvinden bag G-punktet indrømmer: Det findes ikke

Ung skuespillerinde: Derfor skal piger lære at onanere i skolen
Ung skuespillerinde: Derfor skal piger lære at onanere i skolen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lyntransfer: Eftertragtet...
bt.dk
Tragedie: Ung mand død i ulykke på...
bt.dk
Frygtelig virus, man ikke kan...
bt.dk
Kender du det? 'Der er folk på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx