12/02-18 03:34

QUIZ: Test din viden om det britiske kongehusQUIZ: Test din viden om det britiske kongehus

Meghan Markle slutter sig til Storbritanniens royale til maj. Hvor meget du ved om hendes kommende familie?

storybild

Her ses prins William og prins Harry til deres mor prinsesse Dianas begravelse 6. september 1997. Scanpix/Adam Butler/arkiv

Windsor. Den britiske kongefamilie får til foråret et nyt medlem. Det sker, når prins Harry gifter sig med den amerikanske skuespiller Meghan Markle lørdag 19. maj.

Her kan du teste din viden om den britiske kongefamilie:

1: Hvornår døde prinsesse Diana?

a) August 1996.

b) August 1997.

c) August 1998.

2: Hvornår blev prins Charles gift med Camilla, der er hertuginde af Cornwall?

a) 2003.

b) 2004.

c) 2005.

3: Hvad hedder Meghan Markles alterego i tv-serien "Suits"?

a) Rachel Green.

b) Rachel Zane.

c) Rachel Berry.

4: Hvad kostede omkring 265 millioner danske kroner, da prins William og Kate Middleton blev gift i 2011?

a) Renovering af Westminster Abbey.

b) Sikkerhedsforanstaltninger.

c) Catering og underholdning.

5: Hvor kan man se den yderst populære tv-serie om dronning Elizabeths liv, "The Crown"?

a) HBO.

b) Amazon.

c) Netflix.

6: Hvad gjorde 2,8 millioner mennesker, da prins William og Kate Middleton blev gift?

a) Skrev statusser på Facebook om det royale bryllup.

b) Rejste til London for at overvære brylluppet.

c) Så brylluppet på tv.

7: Hvilken blomst skal indgå i en royal brudebuket i Storbritannien?

a) Myrte.

b) Lilje.

c) Rose.

8: Prins Harry tilbragte ti år i den britiske hær. Hvor har han været udsendt til to gange som soldat?

a) Afghanistan.

b) Irak.

c) Mali.

9: Hvem i Storbritanniens historie har siddet længst tid som monark?

a) Dronning Victoria.

b) Kong George III.

c) Dronning Elizabeth.

10: Hvor mange kunne lytte med på BBC Radio, da daværende prinsesse Elizabeth blev gift med prins Phillip i 1947?

a) 100 millioner.

b) 150 millioner.

c) 200 millioner.

Svar: 1:a, 2:c, 3:b, 4:b, 5:c, 6:a, 7:a, 8:a, 9:c, 10:c.

Kilder: IMDB, royal.uk og The Independent.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet efterlyser hjemmerøvere:...
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Dansk sangerinde taler ud om mandens...
bt.dk
To købere vil genrejse dansk tøjmærke...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx