Af - 26/04-16 21:55; Opdateret: 26/04-16 22:26

Mindst 11 mennesker er skudt og dræbt i Kap VerdeMindst 11 mennesker er skudt og dræbt i Kap Verde

11 mennesker er blevet skudt og dræbt i Kap Verde - deriblandt otte soldater og to spaniere, oplyser det statslige tv i øgruppen ifølge nyhedsbureauet Reuters.

storybild

11 mennesker er blevet skudt og dræbt i Kap Verde - deriblandt otte soldater og to spaniere, oplyser det statslige tv i øgruppen ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Drabene er sket på en kaserne på øerne.

Der er ikke umiddelbart detaljer om drabene, men myndighederne har bebudet en pressekonference onsdag.

Politiet fandt ifølge de foreløbige oplysninger alle de 11 dræbte tirsdag. Det statslige tv siger, at en politimand fandt ligene midt på dagen.

Politiet fandt senere en efterladt bil med otte kalashnikov-geværer med ammunition.

Regeringen har efter angrebet sat øgruppens sikkerhedsstyrker i forhøjet alarmberedskab ved den internationale lufthavn i hovedstaden Praia og ved øgruppens havne.

Kap Verde, der ligger omkring 500 kilometer ud for Afrikas vestkyst og er en selvstændig republik. fører en intens kamp mod bander, som indsmugler kokain fra Sydamerika til Europa via øgruppen, men myndighederne har ikke oplyst, hvorvidt drabene var relateret til narkotikasmugling.

Kap Verde, som har status som udviklingsland, har fået international ros for politiske og økonomiske reformer. En ny regering blev indsat fredag i sidste uge efter et valg i marts. Den nye regering lovede ved indsættelsen at intensivere kampen mod kriminalitet og narkotikasmugling.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx