Af - 13/08-15 13:58; Opdateret: 14/08-15 08:02

Overvægtig kvinde mobbet på løbetur af mand i bil: Læs hendes stærke svar herOvervægtig kvinde mobbet på løbetur af mand i bil: Læs hendes stærke svar her

Nu får hun udelukkende kærlige tilkendegivelser på Facebook, hvor hun skrev et åbent brev, der oser af overskud.

Bildstrecke im Grossformat »

En 26-årig kvinde har skrevet et stærkt åbent brev til den mand, der mobbede hende med hendes størrelse på en løbetur.

Hendes besked til mobberen er nu blevet del over 16.300 gange.

Det skriver engelske Metro.

Lindsey Swift fra Storbritannien havde i sidste uge snøret løbeskoene for at løbe sig en tur i byen Barnsley, hvor hun bor. Hun var sammen med kæresten i færd med et træningspas, der hjælpe den 26-årige kvinde tættere på at kunne løbe en distance 10 kilometer.

Topløs torsdag: Her bliver brysterne sluppet fri
Topløs torsdag: Her bliver brysterne sluppet fri

Joggingturen blev dog angiveligt afbrudt af en mand i en hvid varebil, der fandt det betimeligt at rulle vinduet ned og komme med nedladende tilråb. Manden skal have råbt verselinjer fra Mikas dansehit 'Big Girl' inden han forsvandt ud i trafikken igen. Leveringen af popsangerens versefødder skal have været svidende sarkastisk i sit udtryk.

Kæresten var løbet i forvejen, så han var der er ikke til at overvære overfusningen, skriver den 26-årige kvinde i sit åbne brev, som hun følte sig nødsaget til at skrive efter drive-by-mobberen slog til.

Lindsey indrømmer, at hun efterfølgende ved vred og forlegen til at begynde med. Men efterhånden som hun vendte og drejede hændelsen gik det op for hende, hvor intimiderende en oplevelse det kunne være for en, der havde mindre selvtillid end hende.

94-årig kvinde køber fem sekunders reklametid: Se hendes smukke budskab
94-årig kvinde køber fem sekunders reklametid: Se hendes smukke budskab

Nedenfor kan du høre det nummer, som manden i bilen skal have fundet sin mobbe-inspiration i.

Lad mig gøre en ting klart, jeg skammer mig ikke over min krop. Den har aldrig stoppet mig fra at gøre noget som helst, som jeg havde lyst til at gøre. Min fede krop har gjort ting, som du - hængende ud af vinduet på din tøsemagnet af en hvid varevogn - kun kunne drømme om.

Min fede krop har svømmet i de krystalklare thailandske have, som du formentlig kun har set på en fjernsynsskærm. Den har boet i lande, du aldrig kunne drømme om at besøge, og har været en del af kulturer, som du er alt for indsnævret til at kunne sætte pris på.

Caitlyn Jenner tiljubles efter gribende tale: - Kald mig hvad I vil
Caitlyn Jenner tiljubles efter gribende tale: - Kald mig hvad I vil

Mine fede ben har båret mig op ad bjerge ved mere end en lejlighed. Min fede hjerne taler sprog, du formentlig ikke engang kan se meningen med at lære, hvilket også er grunden til, at du bruger din tid på at hænge ud af vinduer, simpelthen fordi, at du ikke har noget bedre at tage dig til.

Læs hele opslaget på engelsk nedenfor.

An open letter to the idiot who thought it was ok to heckle me with fat jokes on my run yesterday,Your comment was a...

Posted by Lindsey Swift on Friday, 7 August 2015


LÆS OGSÅ: Derfor er denne mors mave gået viral

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx