Af Peter Voergaard - 22/10-17 08:36

Se videoen: Amerikansk betjent på alligatorjagt er gået viralt - han fanger ikke det, mange trorSe videoen: Amerikansk betjent på alligatorjagt er gået viralt - han fanger ikke det, mange tror

En amerikansk betjents indfangning af en alligator er gået viralt.

En betjent indfanger en alligator mindre end ventet

I videoen, som en politistation har lagt på Facebook under overskriften 'Aldrig et kedeligt øjeblik,' ses betjenten Xzevies Baez, som er rykket ud for at indfange en alligator ved en parkeringsplads.

Videoen viser, hvordan han forsigtigt afsøger rovdyret ude i et lille oversvømmet område i Florida. Videoen af indfangningen er siden, politiet offentliggjorde videoen, gået viral, fordi det 'frygtede' krybdyr viste sig at være noget mindre, end mange ventede.

'Hvem troede, at han skulle til at trække en seks meter lang alligator ud af vandet,' lyder det fra Alya Alara Almira på Facebook - en reaktion, der har fået flere end 265 bifald.

'Det er det bedste, jeg har set hele dagen!! Hvad skete der med den lille baby??,' spørger Crystal Cain Wilson i en anden tråd.

Til det svarer politiet, at dyret blev sluppet løs i en større dam, mens man opfordres til ikke selv at gå på krokodillejagt derhjemme.

Siden videoen blev offentliggjort, er den blevet delt af både lokale og internationale medier, hvor den har fået masser af likes og kommentarer på Facebook.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet advarer: Det her tilbud ER...
bt.dk
Politiet: Død person fundet i bil med...
bt.dk
Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx