Af Maria Christine Madsen - 10/07-17 11:30

Hun vidste ikke, at hendes mand ville udfordre skæbnen - så fik hun et uventet opkald fra hospitaletHun vidste ikke, at hendes mand ville udfordre skæbnen - så fik hun et uventet opkald fra hospitalet

En irsk mand blev nødt til at fortælle sin hustru om sin hemmelige rejse - efter han kom til skade under et tyreløb i Spanien.

storybild

Sammen med 15 andre venner var elektronikingeniøren Stephen turen til Spanien for besøge en musikfestival, mens de fejrede, at en af gutterne snart skal giftes. Uden at fortælle hustruen noget, valgte Stephen dog i al hemmelighed at besøge et andet arrangement. (Billede: Iris)

Det var slet ikke meningen, at irske Stephen Tighes hustru skulle vide, at han havde taget et smut til den spanske by Pamplona i weekenden for at overvære et tyreløb, mens den årlige San Fermin Festival blev skudt i gang.

Men han blev nødt til at fortælle det til hende, efter han kom til skade, mens folk flygtede fra tyrene, der var sluppet løs i byens gader.

Det skriver det irske medie Herald.

Sammen med 15 andre venner havde elektronikingeniøren fra Naas i sidste uge taget turen til Bilbao for besøge en musikfestival, mens de fejrede, at en af gutterne snart skal giftes.

Men Stephen Tighe fik ikke set så mange koncerter, som han havde håbet på.

Fredag besluttede manden - der tidligere har svømmet fra San Francisco til Alcatraz i USA - sig for at tage til Pamplona med en af vennerne for at overvære tyreløbet for spændingens skyld.

Men planen endte helt skidt. For under tyreløbet kolliderede han med en anden mand, der løb væk fra tyrene, og fik en brystskade.

»Når alle løb rundt på samme tid, var det svært at bevæge sig. Det ville have været en skam ikke at være taget til Pamplona, når jeg var så tæt på,« forklarer han det lokale medie.

Da smerterne i brystet blev værre, besluttede han sig for at tage på hospitalet, hvor han blev indlagt. Først derefter ringede han til sin hustru og fortalte, hvad han havde gjort.

»Min kone sagde bare: 'Hvorfor i alverden gjorde du det?', da jeg fortalte det til hende,« siger han til Herald og forklarer, at han nu er helt frisk igen og udskrevet fra hospitalet.

»I det mindste er det ikke alvorligt, og jeg kan nu fortælle historien,« siger han.

San Fermin-festivalen tiltrækker hvert år flere tusinde turister, som blandt andet overværer tyrefægtning. Nogle af turisterne deltager også i tyreløbet gennem Pamplonas gader.

Tyreløbet gentages hver morgen klokken otte frem til den 14. juli, hvor de sidste tyre bliver sluppet løs.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rygterne har svirret længe: Nu tager...
bt.dk
Brændt straffespark og drama:...
bt.dk
Kronprins Frederik tog røven på...
bt.dk
Verdenskendt popstjerne deler frækt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx