Af Fie West Madsen - 16/12-17 20:07

Chris bestilte 'den mest homoseksuelle kage nogensinde' for at fejre sin forlovelse - nu går resultatet verden rundtChris bestilte 'den mest homoseksuelle kage nogensinde' for at fejre sin forlovelse - nu går resultatet verden rundt

»Jeg er i tårer lige nu. Jeg er så glad!«

storybild

Arkivfoto. Chris Farias bad om 'den mest homoseksuelle kage' for at overraske sin forlovede.

Chris Farias fra Hamilton, Ontario, i Canada ville overraske sin forlovede Jared med en smuk kage i anledningen af, at det var et år siden, de to blev forlovet. Derfor henvendte han sig til sit lokale bageri Cake and Loaf Bakery og bad om 'den mest homoseksuelle kage nogensinde'.

Det skriver flere internationale medier, herunder Buzzfeed.

Bageriet med konditor Quinn Pallister i spidsen tog opgaven på sig med det samme, og resultatet - lidt af et regnbuefarvet mesterværk - går nu verden rundt, hvor historien om kagen breder sig.

Selv er Chris Farias også meget tilfreds med kagen, og på Facebook har han delt flere opslag, hvor kagen bliver omtalt af forskellige medier.

»Jeg er i tårer lige nu. Jeg er så glad!,« skriver Chris Farias og deler samtidig et billede af kagen.

Bageriers ageren over for homoseksuelle par har været i søgelyset på det seneste, efter et bageri i Colorado er endt i højesteret for ikke at ville lave en kage til et homoseksuelt par. Af samme grund betyder kagen enormt meget for Chris Farias.

'At være en del af LGBTQ+ miljøet er ikke nemt for mange. Og det er en enorm underdrivelse. Men jeg er stolt af at være den, jeg er, og over hvor langt VI er kommet. Jeg er stolt af at være en homoseksuel canadier, som kan bestille en kage uden at blive afvist på baggrund af, hvem jeg elsker. Jeg elsker det her land, og jeg elsker mit lokalsamfund,' skriver Chris Farias, mens han opfordrer folk til at dele hans opslag for at vise, at man støtter op om budskabet.

Hans opslag er siden blevet liket mere end 4.000 gange og delt over 3.000 gange.

Konditoren bag kagen, Quinn Pallister, fortæller til Buzzfeed, at kagen også var særlig for hende at lave, fordi hun selv er vokset op med to mødre.

»Jeg fik aldrig lavet en bryllupskage til dem, så det her var som at lave noget til alle, som er en del af miljøet,« siger konditoren til Buzzfeed.

Har du fået hørt ugens nye afsnit af BTMX-podcasten 'Vi elsker clickbait'? Download det gratis i Itunes eller lyt med her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpebeløb: Nyt sommerhus på markedet...
bt.dk
Medie: Her er punktet,...
bt.dk
Irina afslører nyt...
bt.dk
Store chancer i begge ender: Mål...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx