Af - 04/12-16 11:17

Satte kamera op i skoven for at filme vilde dyr: Fik et chok, da de så videoenSatte kamera op i skoven for at filme vilde dyr: Fik et chok, da de så videoen

Videoen blev overdraget til politiet, der iværksatte en efterforskning.

storybild

En gruppe polske skovridere havde sat et kamera op i skovbunden for at se, om de kunne skaffe billeder af nogle af de dyr, de delte skoven med til hverdag.

Men da de så filmen igenne, dukkede der pludselig en nøgen mand op, der tilsyneladende troede, han var en tiger.

Otte unge dømt: Solgte ecstasy over Facebook
Otte unge dømt: Solgte ecstasy over Facebook

De gav videoen videre til politiet, der iværksatte en efterforskning, som resulterede i, de fandt frem til den nøgne mand, skriver Daily Mail.

Det viste sig at dreje sig om en ung mand fra Tjekkiet ved navn Marek H, der havde taget LSD for at behandle sin depression. Han var startet i en skov på den tjekkiske side af grænsen, hvor han havde smidt alt tøjet, da han begyndte at få en følelse af, han i virkeligheden var en siberisk tiger.

Teenager fundet død efter hun drak vin, røg hash og tog ketamin, kokain, LSD, sovepiller og ecstasy
Teenager fundet død efter hun drak vin, røg hash og tog ketamin, kokain, LSD, sovepiller og ecstasy

Den 21-årige tjekke forklarede politiet, at det var som om, hans sande personlighed var kommet frem, og at han altid havde haft en særlig forbindelse til tigere.

LSD'en havde gjort, at han følte, han havde opsnappet en lugt, som han var tvunget til at følge. Derfor brugte han de næste otte timer på at bevæge sig 25 kilometer frem og tilbage langs den polsk-tjekkiske grænse, hvor han på et tidspunkt endte inde i Polen, hvor han blev fanget af vildt-kameraet, skriver Daily Mail.

Da han ikke havde noget LSD på sig, da politiet fandt frem til ham, slap han med en bøde og slap uden yderligere sigtelser.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

8 'gode' grunde: Derfor synes...
bt.dk
Lige til glemmebogen: Magnussen...
bt.dk
Familie ryddede op på loftet: Fandt...
bt.dk
Officielt: FCK præsenterer ny spiller
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx