Af - 21/10-16 09:46

Trump og Clinton i jokebattle: Her er alle de bedste vittighederTrump og Clinton i jokebattle: Her er alle de bedste vittigheder

De amerikanske præsidentkandidater viste sig for en gangs skyld fra deres humoristiske side i går aftes.

De kan godt være i samme rum uden at tilsvine hinanden konstant.

Det beviste de to amerikanske præsidentkandidater, Donald Trump og Hillary Clinton i går aftes efter, at de i den seneste tid har kæmpet indædt mod hinanden i tre hårde, direkte tv-debatter.

Begge deltog i den traditionelle velgørenhedsmiddag Alfred E. Smith Foundation Dinner, hvor ideen er at forene Demokraternes og Republikanernes præsidentkandidater, så de i humoristisk lag kan fortælle joke om sig selv og hinanden, mens der bliver samlet penge ind til velgørende katolske organisationer.

I videoen over artiklen samt i teksten herunder kan du læse de bedste vittigheder fra aftenen.

Trump buhet ud ved traditionel kandidat-middag
Trump buhet ud ved traditionel kandidat-middag

Trump:
- Vi har bevist, at vi faktisk kan opføre os pænt over for hinanden. Lige før hun skulle på podiet, kom Hillary til støde ind i mig. Og så sagde hun meget høfligt: ”Pardon me” (der både kan betyde “undskyld mig” og “benåd mig,” red.).

Clinton:
- Hvert år kommer der til denne middag en række fornuftige, engagerede, mainstream republikanere. Eller som vi nu ynder at kalde dem: Hillary-støtter.

Trump:
- Medierne er totalt farvede. Michelle Obama holder en tale, som alle synes er fantastisk. Min kone holder den præcis samme tale, og så er folk efter hende, sagde Trump.

Clinton:
- De fleste ser et slagkraftigt symbol, når de ser på Frihedsgudinden i New York. Donald ser en firer. Måske en femmer, hvis hun ændrer sit hår, sagde Clinton.

Trump:
- Jeg har kendt Hillary længe. Men det her er første gang hun sidder og taler med store forretningsledere uden at få penge for det.

via GIPHY

Clinton:
- Nu har jeg måttet høre på Donald i hele tre debatter, og så siger han, at jeg ikke har udholdenhed. Vi taler om fire og en halv time. Jeg har stået ved siden af Donald Trump i længere tid end nogen af hans kampagneledere.

Trump:
- Jeg var ikke sikker på, om Hillary ville komme her i aften, men enten sendte I ikke invitationen til hende på email, eller også fandt hun ud af det takket være WikiLeaks.

Clinton:
- Der er ikke teleprompter i aften, og det er nok godt, for måske så I Donald skille sin teleprompter ad forleden. De er også svære at følge, og det bliver ikke nemmere, når man skal oversætte fra det oprindelige russiske.

Trump: Jeg anerkender valgresultatet - hvis jeg vinder
Trump: Jeg anerkender valgresultatet - hvis jeg vinder

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx