Af - 09/04-16 20:49

Så meget tænder du på at røre ved en robotSå meget tænder du på at røre ved en robot

Rører du ved en robots intime områder, så viser ny forskning, at det fremkalder ophidselse på samme måde, som hvis du rører ved et andet menneskes intime områder.

Bildstrecke im Grossformat »

Piller du ved de frække steder på et menneske, du tænder på, så bliver du af gode grunde helt opstemt. Nu viser et nyt studie, at samme ophidselse blive antændt, når du piller ved de samme steder på en robot.

Det skriver Science Daily.

Robotter stjæler Yeezy-sneakers fra din kurv
Robotter stjæler Yeezy-sneakers fra din kurv

Forskerne opdagede, at når deres testpersoner blev bedt om at gramse områder på robotten, som man normalt ikke rører ved - for eksempel på røven - så blev de mere følelsesmæssigt opstemte, end hvis de rørte ved for eksempel armen.

- Vores studie viser, at robotter er et nyt form for medie, der er meget magtfuldt. Det viser, at mennesker reagerer over for robotter på en primitiv og social måde. Social opførsel, der omhandler at røre andres private områder, gælder også for robotter, siger studiets hovedforfatter, ph.d.-studerende ved Stanford University, Jamy Li, til Science Daily.

Snart på dit fortov: Dansk Skype-milliardær satser på robotter som buddrenge
Snart på dit fortov: Dansk Skype-milliardær satser på robotter som buddrenge

Forskerne tilføjer, at deres forskning vil have en konsekvens for både robot design og vores nuværende teori omhandlende kunstig intelligens.


LÆS OGSÅ: 1000 eksperter advarer mod udvikling af dræberrobotter

LÆS OGSÅ: Sygehus har 'ansat' et robot-postbud

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx