Af Webstud/AS - 30/09-17 17:48

 TV: Her bliver sportsstjerne bidt i hånden af løve TV: Her bliver sportsstjerne bidt i hånden af løve

En sportsmand i slut 20'erne blev bidt af en løve under en tur til Sydafrika. Efter en video af hændelsen blev spredt på Twitter, blev den unge mand drillet og hånet for sin 'meget dumme' handling, der resulterede i, at han gik glip af en vigtig kamp, som holdet endte med at tabe.

storybild

Sekundet inden, løven bider Scott.

En ung, professionel rugbyspiller ville ae en løve i Sydafrika. Løven var dog ikke interesseret i at blive kærtegnet, og reagerede ved at sætte tænderne i mandens hånd. Nu viser han videoen, og undskylder den dumme handling over for sit hold. Det skriver The Guardian.

»Beklager, alle Ospreys-fans, at jeg har svigtet jer og holdet ved at gå glip af kampen på grund af biddet«, skrev Scott Baldwin på Twitter. »Jeg skulle have vidst, at han ikke ville være glad for, at jeg kærtegnede hans løvinde, før jeg introducerede mig selv«.

Den 29-årige waliser slap dog ikke med skrækken. Hånden skulle syes, og for at forhindre infektion, blev han indlagt på et hospital i Sydafrika. Stadig mente træner Steve Tandy, at Scott skulle have en ekstra skideballe for at misse kampen.

»Der var en hændelse med en løve, men for at være fair, havde det intet med løven at gøre. Han bed Scott, men hvis du stikker din hånd ind bag et hegn, hvor der er en løve, så vil du blive bidt«. Nedenfor kan du se den voldsomme video.

»Det var meget dumt af Scott og han er rimelig heldig. Jeg ved ikke, hvilken slags dyrelivs-programmer, Scott ser, hvor man kan klappe en løve på hovedet, som var det en kat. Det er nok en af de skøreste ting, jeg har været involveret i, fortalte træneren til lokale medier efter kampen.

Scott takker sine Twitter-følgere for omsorgen, og fortæller, at hans hånd er i bedring.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere sportsstjerne blev mobbet...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Stephanie...
bt.dk
Aktivt seniorliv øger behovet for...
bt.dk
Politiet vil løse gåden om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx