Af Katrine Frederikke Wandrup - 14/09-17 10:32

Norsk blogger skaber vild debat: Får kritik af brystbillede - svarer igen med nøgenvideo Norsk blogger skaber vild debat: Får kritik af brystbillede - svarer igen med nøgenvideo

Den norske blogger Anna Rasmussen har flere gange skabt debat i hjemlandet, fordi hun har vist sin nøgne krop frem.

storybild

Anna Rasmussen. (Billede: Anna Rasmussen)

Anna Rasmussen er en af Norges mest læste bloggere og står bag 'Mama til Michelle'-bloggen. Hun har flere gange skabt furore ved at dele letpåklædte billeder af sig selv, men nu svarer hun igen på den seneste kritik ved at dele en video, hvor hun svømmer nøgen i en pool.

Billedet, som i første omgang fik folk op af stolene, viser en smilende Anna Rasmussen liggende på alle fire, kun iført et par jeans. Sammen med billedet har bloggeren en beskrivelse af, hvordan hun lagde gulvtæppe i sit soveværelse sammen med sin mand, Jan, og at han pludselig tog et billede af hende, skriver VG.

Sammen med billedet skrev Anna Rasmussen: 'Er det kun mig, som lægger væg til væg-tæppe på gulvet i bar overkrop?'

Det er netop dette billede, som flere kritiserer, blandt andet en anden populær norsk blogger, Christina, som skriver på 'Kona til'. I et indlæg på sin egen blog skriver hun: 'I mine to år som blogger har jeg tænkt, at Anna Rasmussen og jeg har meget lidt til fælles. Ja, bortset fra at være bloggere, selvfølgelig.'

Hun fortsætter med at fortælle, hvad omstændighederne for Anna Rasmussens billede tilsyneladende er, og fortsætter:

'Vi har jo noget til fælles! For det sker jo også for mig hele tiden! Der er intet som at lægge tæppe med brysterne dinglende frit. Og pludselig står Peter (hendes mand, red.) med kameraet for at dokumentere det hele,' afslutter hun og viser et lignende, men meget ironisk, billede af sig selv.

Kritikken har fået Anna Rasmussen til at dele en video af sig selv, som hun har markeret med 'Aldersgrænse 18 år +'. Videoen forestiller bloggeren svømme i en pool over til den anden kant, sætte sig op og vikle et håndklæde rundt om sin nøgne krop.

'Der er så utroligt mange, der gør grin med mit brystbillede ved at lægge samme billede ud uden mål og mening. Det er en krop, folkens, hvad sker der? Jeg har min krop, du har din krop. Så her er et indlæg i samme genre, totalt blottet for mål og mening,' skriver hun som kommentar på kritikken.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspert om Coops lukning af 47...
bt.dk
Nu bekræfter han: Hitsanger er...
bt.dk
Usædvanligt vejr under opsejling:...
bt.dk
Hver tredje passager gider ikke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx