Af - 14/07-15 20:18; Opdateret: 14/07-15 20:51

Ung lottomilionær svinet til: - Så mange penge og du ligner stadig en sæk l***Ung lottomilionær svinet til: - Så mange penge og du ligner stadig en sæk l***

Jane Park tog et modigt valg og stillede sig frem til offentligt skue, og det var langt fra populært.

Bildstrecke im Grossformat »

For et lille års tid siden vandt Jane Park fra Edinburgh i Skotland lidt over 10 millioner kroner i Eurojackpot. Og da hun kun var 17 år gammel, blev hun dermed den yngste lotto-vinder i landet.

Jane Park har valgt at stå offentligt frem og fortælle sin historie. Og helt ekstraordinært gør hun det i et enkelt dokumentarprogram, som britiske BBC har lavet, hvor de har fulgt hendes gøren og laden i det første år, efter hun vandt sin milliongevinst. Her kom det blandt andet frem, at hun efter milliongevinsten har købt sig til større bryster, en chihuahua, designertøj, et hus og en ferie til Magaluf på Mallorca, Spanien.

Er du millionær uden at vide det?
Er du millionær uden at vide det?

TV: Se kvindes sindssygt pinlige svar i 'Hvem vil være Millionær'
TV: Se kvindes sindssygt pinlige svar i 'Hvem vil være Millionær'

Det var dog langt fra lykken at bo alene for den nu 18-årige Jane Park, skriver Daily Mail.

- Det var hårdt arbejde, stressende og egentlig bare kedeligt. Jeg tror ikke, at jeg var klar til at flytte. Det blev ret ensomt og der var ikke noget at lave. Jeg begyndte at kede mig og spiste bare. Jeg kunne ikke rede min seng, jeg kunne ikke finde ud af at lave mad, gøre rent eller betale mine regninger, så jeg flyttede hjem igen, siger hun ifølge mediet.

Tv-programmet førte til mange hadefulde beskeder fra folk, der havde set Jane Parks medvirken, som blandt andet gav udtryk for, at de ikke var helt enige i den måde, lottovinderen havde brugt nogle af pengene på.

- Det her program viser bare, at man ikke kan købe sig til god stil, lød det fra en bruger på Twitter.

En anden skrev:

- Det er forfærdeligt at se det her program. Så mange penge, og du ligner stadig en billig sæk l***.

Heldigvis virker det til, at Jane Park tager det pænt, og efter programmet blev vist, skrev hun på sin Facebook-profil, at alle de negative mennesker derude i sidste ende motiverer hende.

Jane Park har nu planer om at købe mere ejendom, så hun kan tjene penge på det. Det virker dog heller ikke til, at Jane generelt har meget dyre vaner. Eksempelvis fløj hun med det kontroversielle lavprisflyselskab Ryan Air, da hun tog til Magaluf, og hun boede heller ikke på byens dyreste hoteller - og det fik hun også kritik for.

LÆS OGSÅ: Teenager brugte sin telefon helt rigtigt på toilettet: Nu ruller millionerne ind

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
24-årige Casper i mål i Norge efter...
bt.dk
Tv-seere sviner ung mor til efter...
bt.dk
Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx