Af - 21/09-13 11:48; Opdateret: 21/09-13 16:43

Racist-anklaget politiker fik 'Hitler-skæg'Racist-anklaget politiker fik 'Hitler-skæg'

En uheldig fejl fra BBC's side blev endnu mere uheldig, da det forårsagede et 'Hitler-skæg' på en britisk politiker.

storybild

Nigel Farage er for nyligt blevet beskyldt for at være nyfascist, så det var meget uheldig timing, da denne pixel-fejl ramte ham i engelsk morgen-TV. (Billede: Twitter)

Det hænder i ny og næ, at der sker fejl på selv de største TV-kanaler. Men den, der skete på engelske BBC i går morges, var nok én af de mere uheldige.

Da lederen af partiet UKIP, Nigel Farage, blev interviewet til morgen-TV, opstod der en pixel-fejl, der ramte politikerens overlæbe, sådan at det formede noget, der mindede mistænkeligt meget om en vis tysk diktators karakteristiske overskæg.

LÆS OGSÅ: Så fjollet klæder hemmelige spioner sig ud

Men her ophører den uheldige timing ikke. For 'Hitler-skægget' ramte nemlig Farages overlæbe blot 24 timer efter, at politikeren var blevet beskyldt for at være 'racist' og 'nyfascist'.

Ifølge Metro så et dokument nemlig dagens lys i går, hvori politikerens tidligere tutor på universitetet havde påstået, at Farage havde 'marcheret gennem en landsby en sen aften og skrålet ‘Hitler Jugend’-sange', mens han også åbent skulle have luftet 'racistiske og fascistiske holdninger' over for sine medstuderende.

Oven i købet er United Kingdom Independence Party, som Nigel Farage er formand for, ofte blevet beskyldt for at have racistiske holdninger, selvom de selv slår fast, at det ikke er tilfældet.

LÆS OGSÅ: Se Video: Politiker heiler for Hitler i parlament

Det uheldige billede blev fanget af en sportsjournalist på netop BBC. Han lagde det op på Twitter, men fjernede det kort tid efter og undskyldte sin ‘manglende dømmekraft’. Til den tid havde billedet dog allerede spredt sig hastigt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpe studie: Sodavand, fritter og...
bt.dk
Skærpet mistanke: Udbredt kemikalie...
bt.dk
Bestilte håndbajere til delegationen:...
bt.dk
Beredskabsstyrelsen advarer grill- og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx