Af - 01/08-14 22:27

20-årige Katie trodser stort handicap og bliver skønhedsdronning20-årige Katie trodser stort handicap og bliver skønhedsdronning

storybild

(Billede: SWNS)

20-årige Katie Cooper vandt tidligere på året en lokal skønhedskonkurrence i England, og snart skal hun dyste i en national konkurrence.

Udadtil lyder den historie ikke så usædvanlig, men Katie Cooper har et handicap, som gør hende unik i forhold til skønhedskonkurrencer; hun mangler hele sin venstre underarm.

23-årig kvinde nedbryder tabu med bikini-billede
23-årig kvinde nedbryder tabu med bikini-billede

Katie Cooper er født uden armen, og nu bruger hun den popularitet, der er fulgt med skønhedskonkurrencerne, til at skabe mere opmærksomhed omkring handicappede samtidig med, at hun opfordrer dem til at gå målrettet efter deres drømme.

- Jeg ser ikke mig selv som handicappet, fordi min manglende arm aldrig har forhindret mig i at gøre, hvad jeg vil, siger Katie Cooper til SWNS.

Den 20-årige brite er mor til 16 måneder gamle Eden, der er født med en alvorlig hjerneskade.

- Jeg er stolt af mig selv, og jeg vil ikke have, at Eden føler sig forhindret i at gøre bestemte ting. Alt er muligt, og det vil jeg fortælle hende, når hun bliver større. Det gælder også for alle andre unge mennesker, som har en sygdom eller et handicap - det bør ikke stoppe dem, siger Kate Cooper, som vandt den første konkurrence, hun stillede op i tilbage i februar, og d. 9. aug. deltager hun i en national konkurrence.

Hyldes viralt: Fandt selvtillid med 100 dages træning
Hyldes viralt: Fandt selvtillid med 100 dages træning


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jes Dorph: Hver dag lægger de...
bt.dk
Tidligere dobbeltagent fundet hængt i...
bt.dk
Stærkt! Dansk succesduo spiller sig...
bt.dk
Thulesen Dahls snedige dobbeltspil:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx