Af - 24/05-16 14:15

Kæresten var hende utro - men så fandt hun på den perfekte hævnKæresten var hende utro - men så fandt hun på den perfekte hævn

Hendes hævn gør ondt på ham hver uge.

storybild

(Billede: Scanpix)

En pige er kommet op med en hævn over sin utro ekskæreste, der har sendt ham på afgrundens rand.

Men det er hverken vold eller ulækre ting, der rammer ekskæresten - hun sender ham spoilers fra tv-serien 'Game of Thrones' hver uge, og det har fået ham til at bede om hjælp, skriver Daily Mail.

LISTE: 4 fascinerende facts om utroskab
LISTE: 4 fascinerende facts om utroskab

- Hjælp! Jeg har været et svin overfor min kæreste, og nu hævner hun sig ved at sende mig klip, som afslører slutningen på Game of Thrones, skriver brugeren
'Khalessiscorned' på Reddit, hvor der dog ikke umddelbart er særlig meget sympati at hente.

I indlægget forklarer han, at han bor et sted, hvor han ikke kan se afsnittene, når de udkommer, og ofte har han også svært ved at finde et sted, hvor han kan streame dem.

Og hver gang, der havde været en ny episode af serien, får han en besked fra eks-kæresten, hvor hun afslører, hvad der skete i afsnittet.

Beyoncé beskylder også sin far for utroskab: Nu svarer han igen
Beyoncé beskylder også sin far for utroskab: Nu svarer han igen

I starten troede han, ekskæresten ikke var sur på ham længere, da hun hun begyndte at sende ham klippene, men der gik ikke længe, før det gik op for ham, at hendes eneste plan var at ødelægge hans forhold til sin elskede serie.

Men i samme indlæg fortæller han også, at han har været alt andet end sød overfor hende.

Jeg var hende utro med min eks og et par andre piger. Det fandt hun ud af kort efter, vi slog op, og forståeligt nok hader hun mig, skriver han og afslører også, at han har kaldt hende en del grimme ting, ifølge Daily Mail.

TV: Denne fælde afslører om din partner er utro
TV: Denne fælde afslører om din partner er utro

Men hvis han havde håbet på at få sympati fra de andre brugere på forummet, så kommer han nok til at vente et stykke tid, for udover tilsvininger under opslaget, er der også begyndt at tille spoilers ind fra andre brugere.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Morten bruger 5.700 kroner for meget...
bt.dk
Direktør talte over sig og blev...
bt.dk
Chokfyring i Superligaen: Fyrer...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx