Af - 19/11-15 14:46

Muslimsk kvinde hyldes: Giver genialt modsvar til Donald TrumpMuslimsk kvinde hyldes: Giver genialt modsvar til Donald Trump

Donald Trump vil overveje at lukke moskéer efter terrorangrebet i Paris. Denne muslimske kvindes modsvar er genialt.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvordan får man sit budskab igennem, når modparten mener, at moskéer er terroristernes holdeplads?

Man gør det ikke nødvendigvis med ord, men ved symbolpolitik. Så bliver budskabet væsentligt stærkere, og Saba Ahmed, der er leder af organisationen 'Republican Muslim Coalition', hyldes for sin super simple, men ligeså geniale idé.

Hun var nemlig iført en ualmindeligt patriotisk hijab, da hun gæstede Fox News for at snakke om Donald Trumps seneste påfund: At man bør overveje at lukke alle moskéer efter tragedien i Paris.

- Bare se på Boston-bomberen, hvis forældre kom ind på et flygtningevisum og alligevel slap igennem overvågningsprogrammet. De var tilknyttet en moské i Cambridge og leder og stifter af den moské var Abdulrahman Alamoudi, som netop nu afsoner 23 års fængsel for at planlægge et terrorangreb i 2004, tordner talskvinde for Trump-kampagnen, Katrine Pierson, der fortsætter ved at give lignende eksempler.

Gammelt citat: Donald Trump udnytter Paris-skyderi i ufølsomt tweet -fra januar
Gammelt citat: Donald Trump udnytter Paris-skyderi i ufølsomt tweet -fra januar

Donald Trumps talskvinde til venstre og Saba Ahmed til højre. Foto: Screenshot

Imens sidder Saba Ahmed helt rolig - viklet ind i det amerikanske flag - og svarer på den meget generaliserende argumentation fra modparten.

- Megan, vi tager i moskéen for at bede, og det er forfærdende at høre, at vores konstitutionelle rettigheder skal udfordres, fordi der måske er enkelte, der er uenige i jeres holdninger. Du ville ikke lukke kirker, fordi en til to kristne ikke kunne opføre sig ordentligt, argumenterer hun og fortsætter:

- De har intet med terrorister at gøre. Ja, der er nogle, der bruger religion til at retfærdiggøre deres egne perverterede ideologier, men det har intet med min tro at gøre.

Efter sin optræden har Saba Ahmed modtager masser af ros på Twitter, mens der også har været modstandere, som mener, at hun har ageret respektløst. Selv giver hun en ganske simpel forklaring på den usædvanlige beklædning.

- Jeg tog flaget på for at vise, at vi er stolte amerikanere. Vi vil leve i fred. Hvad ISIS gør er forkert og repræsenterer ikke vores religion, og vi bør ikke blive skydeskiver på grund af få onde mennesker, siger hun til Daily News.

Se hele indslaget herunder:

LÆS OGSÅ: TV: Donald Trump: - Jeg går med skydevåben

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Person og to hunde er gået igennem isen
bt.dk
Nicolas Sarkozy anholdt af politiet
bt.dk
Kæmpe Hollywood-firma er gået konkurs...
bt.dk
Se fødslen: Her kommer baby-giraf til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx