17/06-17 12:55

Svensk supermarked hyldes for sin løsning på efterladte hunde i varme bilerSvensk supermarked hyldes for sin løsning på efterladte hunde i varme biler

- For os var det ikke noget særligt, men det er det tydeligvis hos vores kunder.

storybild

Hver sommer dukker der historier op om hundeejere, der efterlader deres firebenede venner i varme biler, hvor den stegende hede kan koste dyrene livet.

Supermarkedet Ica Maxi i byen Östersund oplevede flere gange kunder, der følte sig nødsaget til at gøre det, og derfor besluttede de sig for, at komme op med en løsning:

De byggede en hundegård, hvor dyrene kan få luft, skygge og vand, mens deres ejere kan handle med god samvittighed.

Politi måtte komme hund til undsætning i varm bil: Ejer var smuttet i biografen
Politi måtte komme hund til undsætning i varm bil: Ejer var smuttet i biografen

- Endelig er vores hundegård klar. 😃 Tanken er, at i skal aflevere jeres hunde i gården, så de kan få frisk luft og skygge. Der er endda også vand lige ved siden af. Der er karabinhager, så lågerne kan lukkes, og hvis i vil låse dem inde, kan i medbringe jeres egen hængelås. Er det godt? ❤️, skriver Ica Maxi i et opslag på Facebook, hvor det strømmer ind med likes og positive kommentarer.

Hund smidt i Randers havn med betonklods om halsen
Hund smidt i Randers havn med betonklods om halsen

- Folk synes, det er virkelig godt. Når man kommer til et supermarked, der er ligeså stort som vores, så er man ofte nødt til at bruge noget tid på sine indkøb, siger butikschefen, Daniel Faxing, til Expressen og understreger, at det ikke har krævet meget af supermarkedet at opføre hundegården.

- For os var det ikke noget særligt, men det er det tydeligvis hos vores kunder, siger han.

LÆS OGSÅ: Hjerteskærende video: Her indser Electra, at hun er blevet forladt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx