Af - 31/03-14 09:32

Grædende stjernekok taler ud for første gangGrædende stjernekok taler ud for første gang

Stjernekokken, Nigella Lawson, bryder for første gang i aften tavsheden siden skilsmissen fra sin britiske milliardærmand.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

Stjernekokken Nigella brød ud i tårer, da hun i et tv-program som sendes i aften, fortalte om sin dramatiske skilsmisse sidste sommer.

- Jeg føler det som om, at jeg har mistet et lag af min hud, fortæller den 54 årige tv-kok i et interview med den britiske tv-vært Michael McIntyres i dennes nye show i aften på publicservicekanalen , BBC1.

Ifølge Nigella Lawson har hendes bedste forsvar både under retssagen, hvor hun blev anklaget for at være narkoman samt efter offentliggørelsen af billeder, der viser, hvordan hendes tidligere ægtefælle, reklamemanden, Charles Saatchi, tager kvælertag på hende, været ikke at følge med i mediernes dækning:

Søstre afslører: Nigella lever selv af junk-food
Søstre afslører: Nigella lever selv af junk-food

- Jeg involverer mig ikke. Jeg taler ikke og jeg kommenterer ikke. Jeg kunne sagtens være indiskret og sige ting, men det ønsker jeg ikke, siger hun og fortsætter:

Stjernekok anklaget for kokainmisbrug
Stjernekok anklaget for kokainmisbrug

- Sandheden er, at hvis man ikke læse visse ting og ikke involverer sig, så kommer det ikke ind i blodet. Og kommer det ikke ind i dit blod, så bliver du heller ikke forurenet, forklarer Nigella, der siger, at hun har det godt nu.

Nigella bliver trøstet af James Bond
Nigella bliver trøstet af James Bond

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx